کد خبر: 1436855
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری زنجان تأکید کرد:

لزوم مصلحت‎اندیشی و دقت در انتشار اخبار توسط خبرنگاران

گروه اجتماعی: خبرنگاران زبان حال مردم هستند و مسائل جاری در جامعه را مطرح می‌‏کنند و این مسائل باید با زبان مناسبی مطرح شود و به دور از جوسازی‌های موجود، به مصلحت جامعه اندیشیده و به‌صورت کارشناسی شده باشد.

به گزارش خبرگزاری بین ‏المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، مسلم پورنصرت، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری زنجان روز گذشته، 16 مرداد در بازدید از دفتر استانی ایکنای زنجان، عنوان کرد: خبرنگاران زبان حال مردم هستند و مسائل جاری در جامعه را مطرح می‏‌کنند.
وی افزود: مسائل موجود باید با زبان مناسبی مطرح شود و به دور از جوسازی‌های موجود در جامعه باشد. همچنین باید به مصلحت جامعه اندیشیده و به‌صورت کارشناسی شده باشد و مسئولان نیز در هر جایگاهی که هستند باید در قبال مشکلات پاسخگو باشند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری زنجان با بیان اینکه آب سد تهم نسبت به سه سال گذشته کاهش یافته است، تأکید کرد: مدیریت مصرف و عرضه و تقاضا به‌صورت صحیح باید توسط مسئولان مربوط ایجاد شود.
پورنصرت با بیان اینکه در این روزها بارش‏‌ها و منابع آبی با کاهش مواجه بوده است و بحث صرفه‌جویی در حوزه‌های مختلف مطرح است، ابراز کرد: موج بازنگری رفتار مصرفی در حوزه آب ایجاد شده است و با مدیریت مناسب می‌‏توان صرفه‌جویی‌‏های قابل‌توجهی در مصرف آب داشت.
این مقام مسئول اظهار کرد: اگر تمامی مشترکان اراده داشته و توصیه‌‏ها را رعایت کنند، در آینده استان و توسعه آن سهم قابل توجهی را ایفا می‌کنند. همچنین توصیه‌ها و حساسیت‌‏های مردم و مسئولان دیگر نهادها در حوزه آب بر مسئولیت شرکت آب و فاضلاب شهری می‌‏افزاید و مردم در صورت غفلت از سوی مسئولان این نهاد می‌‏توانند آن را به مسئولان گوشزد کنند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری زنجان با بیان این‌که گروه مروجان آب در مراکز مختلف به‌خصوص مدارس فعالیت می‏‌کنند، اظهار کرد: اعضای این گروه‌‏ها ترویج فرهنگ مصرف آب را برعهده دارند و تکرار این توصیه‌‏ها موجب رعایت مردم، می‌شود.
پورنصرت با اشاره به اینکه با توجه به میانگین جهانی مصرف آب در جهان و اروپا با میزان حداکثری 150 و 120، این میزان در ایران بیش از 210 لیتر در روز است، بیان کرد: آستانه تحمل در حوزه زیرساخت‌‏های شهری باید بالا برود؛ البته نباید کاری هم انجام شود.
وی در پایان در‌خصوص کیفیت متفاوت آب در استان‌ها، گفت: کیفیت متفاوت آب در استان ‏ها امری طبیعی است؛ زیرا استحصال آب یا از سدها و یا از آب‌‏های زیرزمینی است که به طور طبیعی در هر منطقه تفاوت‌هایی وجود دارد و در این راستا تنها استانداردهای ملی و جهانی باید رعایت شده و تناسب‏ ایجاد شود.

captcha