کد خبر: 1437133
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴
کریم موسوی:

نبود فرهنگسرای قرآنی در خوزستان فاجعه است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مبتهل بین‌المللی قرآن با بیان اینکه جای خالی فرهنگسرای قرآنی در اهواز به چشم می‌خورد، گفت: نبود حتی یک فرهنگسرای قرآنی در استان خوزستان یک فاجعه به شمار می‌آید.

سید کریم موسوی، مبتهل بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، در خصوص نبود فرهنگسرای قرآنی در استان خوزستان، اظهار کرد: وجود یک ملجأ و پناهگاه برای فعالان قرآنی تحت عنوان فرهنگسرا یا هر عنوان دیگری که می‌توان بر آن نهاد، در استان خوزستان از ضروری‌ترین فعالیت‌ها و اقدامات به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه با نگاه به برخی از استان‌های کشور که در زمینه فعالیت‌های قرآنی به صورت گسترده در حال فعالیت هستند، درخواهیم یافت که مدیریت فرهنگسرای قرآنی با شهرداری‌ها است. در برخی از استان‌ها نیز مشاهده شده است که این فرهنگسراها در یک شهر به تعداد مناطق شهرداری نیز فعال است و در یک شهر چندین فرهنگسرا وجود دارد.

این مبتهل بین‌المللی قرآن کریم ادامه داد: در این میان جای تعجب دارد که در کلانشهری همانند اهواز که در زمره کلانشهرهای ایران است حتی یک فرهنگسرای قرآنی برای فعالان این رشته وجود ندارد. نسبت فعالان قرآنی خوزستان به سایر استان‌های کشور نسبت قابل تأملی بوده است، اما حتی یک مورد نیست که شهرداری به فکر احداث همچنین فرهنگسرایی برای فعالان قرآنی برآید.

وی با بیان اینکه نهادهای دیگر قرآنی همانند اداره‌کل اوقاف و امور خیریه و اداره‌کل ارشاد و فرهنگ خوزستان و سازمان تبلیغات اسلامی که از نظر بودجه عمرانی با مشکل مالی مواجه نیستند، افزود: پیشنهاد می‌شود این ادارات نسبت به راه‌اندازی فرهنگسرا در شهرستان اهواز همکاری لازم را اعمال کنند.

موسوی ادامه داد: همان گونه که بسیاری از اماکن مسقف هنری کلانشهر اهواز و استان خوزستان از نظر فضای بسیار در سطح بالایی قرار دارند، فرهنگسرای قرآنی به عنوان مرکزی فرهنگی و قرآنی مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

این مبتهل بین‌المللی قرآن کریم ادامه داد: گرچه تعداد تالارهای نمایش، مدارس هنری و ... خوزستان اندک است اما این تعداد اندک قابل ذکر بوده و جای خالی فرهنگسرا چه هنری و چه قرآنی جای خالی فرهنگسرای قرآنی به چشم می‌خورد. نبود حتی یک فرهنگسرای قرآنی در استان خوزستان یک فاجعه به شمار می‌آید.

موسوی افزود: در این زمینه برگزاری ویژه‌برنامه «شهر قرآنی» که در ماه رمضان از سوی شهرداری اهواز صورت گرفت، حرکت جدید و شایسته تقدیر بوده است. اما این حرکت زیبا با احداث یک فرهنگسرای قرآنی تکمیل می‌شود.

وی با بیان اینکه در بودجه سالانه شهرداری اهواز مانعی برای احداث مکان قرآنی در این شهرستان نیست، گفت: با توجه به این موضوع که باید همیشه به آینده امیدوار بود، امیدواریم نه تنها شهرداری اهواز بلکه همه شهرداری‌های استان خوزستان برای احداث و تأسیس یک فرهنگسرای قرآنی حرکت جدی داشته باشند.

احداث فرهنگسرای قرآنی باید به تناسب مناطق شهری

این مبتهل بین‌المللی قرآن کریم با تأکید بر اینکه احداث فرهنگسرای قرآنی باید به تناسب مناطق انجام شود، افزود: با توجه به اینکه نگاه مسئولان شهرداری اهواز یک نگاه فرهنگی بوده است، می‌توان گفت که بسیاری از مناطق مختلف کلانشهر قابلیت در برداشتن فرهنگسرای قرآنی را دارند.

موسوی با تأکید بر اینکه به تناسب بافت اجتماعی شهری نوع فعالیت قرآنی مختلف بوده است، افزود: احداث فرهنگسرا در شهرهای مختلف خوزستان به مثابه مرکز تخصصی و نیمه‌تخصصی در زمینه قرآنی وی‍ژه خانواده و فعالان قرآنی جامعه است. سطح‌بندی قرآنی به تناسب مناطق می‌تواند نتیجه‌ بسیار خوبی را به همراه داشته باشد.

captcha