کد خبر: 1439467
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
در ماه مرداد؛

بیش از ۳۲ میلیارد ریال وقف در استان همدان به ثبت رسید

گروه اجتماعی: وقف زمین زراعی ۴۳ هکتاری در کبودرآهنگ، وقف خانه‌ای در همدان و وقف‌هایی در شهرستان رزن و نیز وقف بیش از ۱۳ هزار ورقه سهام در همدان از جمله وقف‌های به ثبت رسیده در ماه مرداد است.

حجت‌الاسلام حسین قبادی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: چند وقف جدید در ماه مرداد به ارزش بیش از 32 میلیارد ریال در استان همدان به ثبت رسیده است.

وی افزود: وقف، میراث جاویدانی است که ثمرات آن هم واقف و هم جامعه را در بر می‌گیرد، این سنت حسنه راهگشای مشکلات متعددی در جامعه است، واقفان با کار خیر و خداپسندانه نام خود را تا ابد در جهان جاودانه کرده و بدینوسیله یاد خود را در اذهان مردم به بهترین وجه ممکن نگه می‌دارند.

حجت‌الاسلام قبادی با بیان اینکه جامعه مسلمانان نیازمند وقف و به‌ویژه وقف‌هایی در راستای نیازمندی‌های روز جامعه است، اضافه کرد: عرصه‌های مختلفی برای ایجاد وقف وجود دارد که باید به همه آنها توجه کافی شود.

وی جایگاه سنت وقف در نزد مردم را والا عنوان و بیان کرد: همچنین واقف خیراندیش محمد جوزی ساکن روستای کرفس شهرستان رزن زمینی به وسعت دو هکتار را در این شهرستان وقف کرده است.

معاون اوقاف همدان عنوان کرد: این وقف با نیت برآوردن هزینه‌های امامزاده پنج تن روستای کرفس صورت گرفته و ارزش آن 100 میلیون ریال برآورد شده است.

captcha