کد خبر: 1439867
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۲
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین خبر داد:

حضور بیش از ۵ هزار دانش‌آموز در طرح نشاط معنوی استان قزوین

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی از حضور بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ نفر در کلاس‌های طرح نشاط معنوی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، درباره تجلیل از مربیان و دانش‌آموزان نمونه طرح نشاط معنوی، اظهار کرد: از پنج نفر مربیان و پنج نفر از دانش‌آموزان نمونه طرح نشاط معنوی تجلیل شد.

وی با بیان این‌که طرح نشاط معنوی از سال 90 تاکنون در سطح بقاع متبرکه و امامزادگان استان برگزار شده است، افزود: امسال چهارمین سال برگزاری طرح نشاط معنوی در سطح امامزادگان استان قزوین بود که پس از پایان یافتن طرح از مربیان و دانش‌آموزان نمونه تجلیل شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: طرح نشاط معنوی در سال‌جاری از هفتم تیرماه امسال همزمان با نخستین روز از ماه رمضان در سطح استان آغاز شد و اختتامیه آن نیز 25 مردادماه، در امامزاده حسین(ع) برگزار شده است.

حجت‌الاسلام نوروزی ادامه داد: در طرح نشاط معنوی در سال‌جاری 5 هزار و 200 دانش‌آموز ثبت‌نام کردند که در کلاس‌های مختلف این طرح حضور داشتند.

وی عنوان کرد: در این طرح از 27 مبلّغ اعزامی از استان قم که آموزش‌های لازم را دیده بودند به همراه 32 مبلّغ بومی استان استفاده شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین بیان کرد: همچنین بیش از 211 مربی ورزشی، آموزشی، قرآنی و فرهنگی نیز در این طرح حضور داشته و آموزش‌های لازم را به دانش‌آموزان می‌دادند.

حجت‌الاسلام نوروزی گفت: کلاس‌های طرح نشاط معنوی در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان و در دو شیفت صبح و عصر در امامزادگان استان برگزار شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین بیان کرد: کلاس‌های قرآنی از قبیل ترتیل و قرائت، احکام، کامپیوتر، زبان خارجه، ریاضی و عربی برای همه دانش‌آموزانی که در طرح نشاط معنوی حضور داشتند، برگزار شد.

حجت‌الاسلام نوروزی با اشاره به اینکه این کلاس‌ها رایگان بود، یادآور شد: در کنار برگزاری کلاس‌ها اردوهای یک روزه برای دانش‌آموزان نیز در نظر گرفته شده بود.

captcha