کد خبر: 1440147
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴

وجود ۲۷ خانه عالم روستایی در الیگودرز

گروه اجتماعی: مسئول اداری مالی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز از وجود ۲۷ خانه عالم روستایی در این شهرستان خبر داد.

احمدرضا نعمت­‌الهی، مسئول اداری مالی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: در حال حاضر 27 خانه عالم در قالب سوئیت و خانه­‌های ۷۰ و ۷۵ متری در روستاهای شهرستان الیگودرز تکمیل و به بهره‌­برداری رسیده است.‌‌‌‌

وی افزود: البته با توجه به این‌که بعضی از این خانه‌های عالم بیش از چندین سال از تاریخ ساخت و بهره‌برداری آنها می‌گذرد نیاز به تعمیرات دارند و تعدادی نیز نیمه‌کاره هستند که امیدواریم با حمایت مسئولان و تأمین بودجه از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی استان این خانه‌های عالم نیز سریعتر تعمیر، تکمیل و به بهره‌برداری برسند.
نعمت‌‌الهی در پایان تصریح کرد: هم‌اکنون شش باب از این خانه‌های عالم پذیرای روحانیون مستقر و طرح هجرت به‌صورت دائم می‌باشند و مابقی نیز در طول سال و در ایام اعزام مبلغ در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی جهت استقرار مبلغین اعزامی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

captcha