کد خبر: 1440206
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳

احیا و گسترش اسلام ناب محمدی برگرفته از وجود امام صادق(ع) است

گروه اندیشه: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هرمزگان گفت: احیا و گسترش اسلام ناب محمدی برگرفته از وجود امام صادق(ع) است و تأثیر این موضوع براهل اندیشه و کسانی که درباره زندگی آن حضرت مطالعه دارند، پوشیده نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌اللملی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشکرالله زندوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هرمزگان، صبح امروز، 26 مردادماه،  در نشست ستاد صادقیه در بندرعباس، گفت: امام صادق(ع) رئیس مذهب جعفری معرفی شده چراکه آن حضرت نیامد تا مکتب تشیع را پایه‌گذاری کند بلکه غبارهای محرومیت که بر مکتب تشیّع وارد شده بود را زدود و مذهب شیعه را احیا کرد.

وی افزود: احیا و گسترش اسلام ناب محمدی برگرفته از وجود امام صادق(ع) است و تأثیر این موضوع براهل اندیشه و کسانی که درباره زندگی آن حضرت مطالعه دارند، پوشیده نیست.

زندوی به ضرورت شناخت واحیای اندیشه‌ها و آرمان‌های ائمه هدی تأکید کرد و ادامه داد: بزرگ‌ترین مظلومیت ائمه(ع) این بود که مردم موقعیت آنها را درک نمی‌کردند و از وجود آنها فیض نمی‌بردند.

وی عنوان کرد: بنا به فرمایش پیامبر(ص) که قبل از رحلت خود قرآن و اهل‌بیت(ع) را به‌عنوان دو چیز گرانبها برای مردم گذاشت اما زمانی که پیامبر(ص‌) از دنیا رفت، جریان انحرافی بپا شد که اهل‌بیت(ع) و حتی کتاب خدارا نیز قبول نداشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هرمزگان گفت: احیا و گسترش اسلام ناب محمدی برگرفته از وجود امام صادق (ع) است.

حجت‌الاسلام زندوی بیان کرد: ما هرچه داریم از وجود امام صادق(ع) است نه اینکه دیگر ائمه فعالیتی نداشتند بلکه فرصتشان اندک بود ولی امام صادق(ع) شاگردان زیادی را تربیت کرد و به ممالک اسلامی فرستاد که این غبارها را بزداید و کتا‌ب‌های فقهی و معارف ما نشات گرفته از امام ششم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در ادامه با اشاره به ۲۵ شوال، سالروز شهادت امام صادق (ع)، بر شناساندن شخصیت آن امام بزرگوار تأکید کرد.

وی همچنین در پایان تأکید کرد: هیئت‌های مذهبی نیز باید برنامه‌های مناسب این روز را به‌ صورت فعال درمجالس ومحافل برگزار کنند.

captcha