کد خبر: 1440545
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶

صدور ۲۰۰ کد شناسه یکپارچه‌سازی مد و لباس ایرانی اسلامی برای طراحان و تولیدکنندگان لباس

گروه جامعه: دبیرخانه بنیاد ملی مد و لباس اعلام کرد: تنها طی تیر ماه سال جاری ۲۰۰ کد شیما برای تولید‌کنندگان و طراحان لباس صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) دبیرخانه بنیاد ملی مد و لباس از صدور حدود 200 کد شیما (شناسه یکپارچه‌سازی مد و لباس ایرانی اسلامی) برای طراحان و تولید کنندگان لباس و پوشاک تنها در تیرماه سال جاری خبر داد.
«شیما» به معنای شناسه یکپارچه‌سازی مد و لباس ایرانی اسلامی بوده و برای  توسعه فرهنگ و لباس ایرانی اسلامی طراحی شده است.
طراح و تولیدکننده، پس از دریافت کد شیما موظف است، نشان شیما را در درز قدی لباس، سمت راست بدوزد تا مایه اطمینان خاطر مصرف کنندگان فراهم شود.
شماره درج شده در بارکد این شناسه، به معنای شماره ثبت محصول در سامانه شیما بوده و علاقه‌مندان با ارسال کد شیما به شماره پیامک 3000619897، از نام طراح و نام اثر مورد علاقه خود مطلع خواھند شد.
لازم به ذکر است: طراحان و تولیدکنندگان باید با همراه داشتن اصل اثر و همچنین مدارک لازم به بنیاد ملی مد و لباس مراجعه کنند.

captcha