کد خبر: 1440734
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴
امیر نامی:

انتقال فرهنگ جهاد و شهادت نیازمند حضور همه‌جانبه خانواده‌های آزادگان است

گروه جهاد و حماسه: جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: دشمن تلاش می‌کند از طریق رسانه و فضای مجازی به ایران هجمه فرهنگی وارد کند و در همین راستا انتقال فرهنگ جهاد و شهادت نیازمند حضور همه‌جانبه خانواده‌های سرافراز آزادگان در این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، امیر محمدحسن نامی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در همایش تجلیل از آزادگان که شب گذشته، 27 مرداد برگزار شد، گفت: نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب بسیار چشمگیر بوده است و اگر نگوییم بیش از 50 درصد، حداقل در این حد به ایفای نقش پرداختند.
وی افزود: آزادگان به عشق امام حسین(ع) شکنجه‌ها و سختی‌های دوران اسارت را تحمل می‌کردند، به نحوی که اگر این عشق نبود، چه بسا هر لحظه امکان داشت با دریافت هر ضربه شلاق، بشکنند و هر آنچه را که دشمن می‌خواهد انجام دهند.
امیر نامی اظهار کرد: در زمانی که صدام طناب شلیک توپ شروع جنگ تحمیلی را در 31 شهریور 59 کشید، در کنار او چهار وزیر دفاع، چهار وزیر خارجه و چهار رئیس ستاد مشترک کشورهای مرتجع منطقه حضور داشتند.

طرح عملیاتی صدام برای جنگ با ایران
وی با اشاره به اینکه عراق در طرح عملیاتی خود برای اشغال ایران در نظر داشت که سه روزه خوزستان را فتح کند، یادآور شد: برای این منظور با عبور از مرز و گذشتن از دشت‌عباس و کرخه، به تنگ فنی رسید تا با بستن این تنگ، خوزستان را از مرکز کشور جدا کند.
امیر نامی ادامه داد: در این وضعیت، مقاومت رزمندگان و زمینگیر شدن دشمن، مانع از جدا شدن خوزستان از کشور شد.
وی عنوان کرد: تا قبل از دفاع مقدس، سه میلیون و 422 کیلومتر مربع از کشور در دوران پیش از انقلاب جدا شده بود، اما با وجود هشت سال جنگ تحمیلی حتی یک وجب از خاک کشورمان هم به دست دشمن نیفتاد و تمامیت ارضی کشورمان همچنان حفظ شد.

اسرائیل بنا داشت ایران را به 6 یا 8 قسمت تقسیم کند
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: 37 کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم عراق را حمایت می‌کردند. اسرائیل بنا داشت که ایران را به شش یا هشت قسمت تقسیم کند، ولی الان جلوی گروه‌های مقاومت کم آورده است.
امیر نامی گفت: آمریکا هم تمام توان خود را طی این سال‌ها به کار برد که انقلاب اسلامی ایران را با شکست روبرو کند، اما اکنون در سوریه علیرغم اینکه هم‌پیمانان متعددی با وی همراه بودند، نتوانست راه به جایی ببرد.

دشمنان از همه ابزارها برای هجمه فرهنگی استفاده کردند
وی افزود: امروز دشمن تمام توانش را روی فضای مجازی متمرکز کرده است تا با کار از طریق این فضا ما را مرعوب کند. خانواده‌های آزادگان بهترین افرادی هستند که می‌توانند در مقابل ترفندهای دشمنان، انقلاب را یاری کنند.
امیر نامی تصریح کرد: دشمنان امروزه تلاش می‌کنند از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی به ایران هجمه فرهنگی وارد کنند. به همین دلیل انتقال فرهنگ جهاد و شهادت نیازمند حضور همه‌جانبه خانواده‌های سرافراز آزادگان در این حوزه است.

captcha