کد خبر: 1441084
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اظهار کرد:

بهره‌مندی از ظرفیت خیران قرآنی استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: بهره‌مندی از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی و خیران قرآنی در برنامه‌های کاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در بخش‌های قرآنی است که امید است در آینده با افزایش این فعالیت‌ها گام‌های بلندتری درباره نشر فرهنگ قرآنی در استان برداشته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربان پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی امروز، 28 مرداد در نشست اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان که با حضور مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشوردر اراک برگزار شد، گفت: از آنجا که قرآن کریم همواره راه نجات انسان‌ها از فتنه‌ها و آسیب‌ها بوده است و با توجه به فعالیت‌های دشمنان اسلام در جهان و تهاجمات فرهنگی، اهمیت نقش و جایگاه قرآن را مشخص‌تر می‌کند که با بهره‌گیری از آیات کریمه الهی می‌توان از رهنمودهای ارزشمند این کتاب آسمانی در زندگی عملی خود و فعالیت‌های دینی بهره گرفت.

وی، تعامل ادارات فرهنگی در استان‌ علاقه‌مندی و استقبال مخاطبان از فعالیت‌های قرآنی و وجود فضاهای مناسب فعالیتی در این استان را از جمله فرصت‌های ارزشمند برای سازمان دارالقرآن‌ کریم و فعالیت‌های قرآنی در استان مرکزی برشمرد.

این مقام مسئول اظهار کرد: خوشبختانه فضای مناسبی برای فعالیت‌های قرآنی در استان مرکزی وجود دارد که باعث دلگرمی کارشناسان این اداره‌کل و مؤسسات قرآنی برای ادامه روند فعالیت‌ها شده است.

قربان‌پور با تقدیر از حمایت‌های مسئولان استان در خصوص تعامل با دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، بیان کرد: با حمایت آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار مرکزی و سایر مدیران اجرایی و فرهنگی و مدیران عامل کارخانجات این استان تعامل خوبی در اجرای فعالیت‌های قرآنی این اداره‌کل قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی و خیران قرآنی نیز در برنامه‌های کاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در بخش‌های قرآنی است که امید است در آینده با افزایش این فعالیت‌ها گام‌های بلندتری درباره نشر فرهنگ قرآنی در استان برداشته شود.

این مقام مسئول در پایان، چاپ 20 هزار جلد قرآن کریم را از جمله فعالیت‌های مشارکتی این استان دانست و اظهار امیدواری کرد؛ اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی شاهد فعالیت‌های بیشتر مردمی در سطح استان مرکزی باشد.

captcha