
حجت الاسلام سیداحمد میرمهدی، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ضمن محکوم کردن جنایات دو ماهه اخیر رژیم صهیونیستی اسرائیل مبنی بر کشتار زنان و کودکان بی دفاع و مظلوم غزه، گفت: نه تنها تمامی مسلمانان بلکه تمامی ملل دنیا نسبت به این عمل غاصبانه اسرائیل و حامیانش مسئول هستند؛ چراکه در تمامی ادیان الهی تجاوز به حقوق مظلومان مورد نکوهش قرار کرده و سرزنش شده است.
وی اظهار کرد: سازمان ملل متحد و دیگر سازمان های جهانی که ادعای حقوق بشر می کنند باید طنین رسوایی خویش را در دنیا طنین انداز کنند؛ چراکه در دفاع از حقوق مردم مظلوم و بی دفاع غزه هیچگونه اقدام نوع دوستانه و دفاع از حقوق این مظلومان صورت نگرفته است و تنها ماهیت و حقوق متجاوزان و منافع مالی آنان مورد توجه بوده است.
حجت الاسلام میرمهدی بابیان این مطلب که برای احقاق حق مسلمانان باید همگی بسیج شده و از ارزش های نهادینه شده در اسلام دفاع کنیم، افزود: از دیرباز تاکنون مسلمانان اجازه تجاوز به حقوق دیگر مسلمانان را نداده و در صاینت از اهداف متعالی اسلام و سیره انبیای الهی کوتاهی نکرده اند.
وی در ادامه اظهار کرد: مردم استان مرکزی همراه با دیگر مسلمانان جهان اوج نفرت انزجار خویش از حملات وحشیانه اسرائیل به غزه را محکوم می کند و با اقتدا به ندای امام و مقتدای خویش از حریم مسلمنان جهان و احقاق حق مظلومان جهان مشارکت خواهد داشت.
حجتالاسلام میرمهدی در بخشی از سخنان خویش به سالروز شهادت مظلومانه صادق آل محمد(ص) نیز اشاره کرد و افزود: این امام همام با تربیت شاگردانی متعهد و متخصص شرایط را برای گسترش دین اسلام فراهم کردند.
وی از اجتماع جامعه روحانیت و طلاب حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک خبرداد و گفت: این تجمع به منظور حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه صبح جمعه، 31 مرداد در این مکان صورت می پذیرد.
این مقام مسئول در پایان، ادامه داد: روحانیون پس از اتمام تجمع در حوزه علمیه امام خمینی(ره) به سمت میدان شهدا حرکت کرده و به کاروان غمی که به مناسبت شهادت ششمین سپهر آسمان امامت و ولایت تجمع کرده اند پیوسته و به سمت مصلای بیت المقدس اراک حرکت می کنند.