کد خبر: 1441565
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶
رئیس‌ جمهور:

افکار عمومی جامعه در حال نزدیک‌ شدن به یکدیگر است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام روحانی با بیان این‌که «امروز اولویت‌های همه مردم یکسان شده است»، اظهار کرد: افکار عمومی جامعه در حال نزدیک شدن به یکدیگر است و در همین ارتباط شاهدیم هیچ کس نمی‌گوید مسئله هسته‌ای را رها کنیم و همه بر پیگیری جدی مذاکرات تأکید دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور امروز، 30 مرداد در مراسم دیدار با ایثارگران، نخبگان و برگزیدگان استان اردبیل با بیان این‌که «امروز اولویت‌های همه مردم یکسان شده است»، اظهار کرد: افکار عمومی جامعه در حال نزدیک شدن به یکدیگر است و در همین ارتباط شاهدیم هیچ کس نمی‌گوید مسئله هسته‌ای را رها کنیم و همه بر پیگیری جدی مذاکرات تأکید دارند.
وی با بیان این‌که «تحریم‌ها باری بر دوش یک شخص نیست بلکه بر دوش کل ملت ایران است»، افزود: در بخشی از حوزه‌ها تحریم‌ها برداشته شده است؛ از جمله در کشتیرانی که به‌طور مثال تفاوت آن با قبل از برطرف شدن تحریم‌ها برای هر کانتینر حدود 700 دلار هزینه بیشتر بود که این هزینه به مردم تحمیل می‌شد؛ چراکه دولت خزانه‌دار مردم است. البته می‌دانیم که هنوز در تحریم هستیم و همه تحریم‌ها برطرف نشده است.
رئیس جمهور با بیان این‌که «تمام مردم از دولت می‌خواهند که در چارچوب قانون و با حفظ حقوق مردم تحریم‌های ظالمانه را بردارد و این اولویت همه ماست»، گفت: ان‌شاءالله دولت این کار را انجام خواهد داد و در تمام مسیر ملت حامی دولت بوده و هست و مقام معظم رهبری هم همواره دولت را در این مسیر تأیید کرده و خواهند کرد.

captcha