کد خبر: 1441845
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵

مرکز «صلح و عدالت» در تایلند تأسیس شد

شعب خارجی: مرکز صلح و عدالت با نام«الوسطیه» طی مراسمی روز پنج‌شنبه، ۳۰ مرداد در تایلند آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در مراسم افتتاحیه این مرکز بیش از یک هزار تن از شخصیت‌های دینی، علمی، مسئولین مراکز اسلامی، اساتید دانشگاه، مراکز آموزش آکادمیک و جمعی از سفرا و دیپلمات‌های مقیم این کشور همچنین، نجاریان‌زاده، رایزن فرهنگی ایران در تایلند حضور داشتند.
این مرکز در نهاد شیخ‌الاسلام تایلند و با مشارکت و حمایت مرکز بین‌المللی «الوسطیه» کشور کویت در تایلند تأسیس شده است و نام این مرکز از آیه 143 سوره بقره اخذ شده است که خداوند متعال فرموده است: «و کذلک جعلناکم امة وسطا».

از اهداف تأسیس این مرکز عنوان شده است: با عنایت به افراطی‌گری‌های موجود در جهان اسلام که ناشی از جهل عقلی و فکری به مبانی قرآنی است، این مرکز شکل گرفته است تا زمینه‌های عدالت و صلح را در جوامع متمدن جهان ایجاد کند تا از این طریق انسان‌ها بتوانند به درک و فهم متقابل از یکدیگر رسیده و از خشونت‌ها و درگیری‌های عقیدتی و فکری و فیزیکی در جوامع انسانی بپرهیزند.

captcha