کد خبر: 1441916
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶

مراسم بزرگداشت علامه سیدنعمت‌الله جزایری در پل‌دختر برگزار شد

گروه اجتماعی: همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صاق(ع) مراسم بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد رحلت علامه کبیر سید نعمت‌الله جزایری در شهرستان پل‌دختر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، این مراسم جمعه، 31 مرداد با حضور آیت‌الله سید طیب جزایری، نوادگان علامه جزایری در تهران، اصفهان، اهواز، قم و ...، مسئولان و اقشار مختلف مردم شهرستان پل‌دختر در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی فجر پل‌دختر برگزار شد.

در این مراسم، آیت‌الله سید‌طیب جزایری، از نوادگان علامه جزایری با اشاره به این‌که علامه جزایری افتخار شیعه است، افزود: علامه سید‌نعمت‌الله جزایری با استفاده از علم و دانشی که داشت در راه ترویج تشیع زحمات زیادی کشید.
وی با اشاره به این‌که حب به امام علی(ع) مدال افتخار شیعیان است، اضافه کرد: امروز در کشو‌رهای بحرین، پاکستان، سوریه و فلسطین به‌خاطر ترس از رشد روزافزون اسلام و تشیع است که این طور تکفیری‌های بی‌دین جنایت می‌کنند.
حجت‌الاسلام علیمحمد لروند، امام جمعه پل‌دختر در این مراسم با بیان این‌که پیشرفت‌های اسلام را مدیون امام صادق(ع) و شاگردان آن حضرت هستیم، افزود: پروفسور گیت‌مور که غیرمسلمان و تخصص در جنین‌شناسی دارد در دانشگاه عبدالعزیز عربستان با یک آیه قرآن، مسلمان می‌شود.
وی اضافه کرد: امام ششم شیعیان با استفاده هوشمندانه از زمان، گام‌های بسیار بلندی در تعلیم و تربیت اسلامی برداشت و با تربیت شاگردان متعددی توانست در عرصه‌های مختلف به تبیین اهمیت اسلام بپردازد.
امام جمعه پل‌دختر در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه رفیع علامه جزایری اشاره کرد و افزود: علامه جزایری با تمام تلاش‌هایی که در راه کسب علم و دین کردند، افتخار شیعه و اسلام است.
لروند با اشاره به این‌که اگر امثال علامه جزایری‌ها نبودند دنیا به این افتخارات در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی، پزشکی و...نمی‌رسید، یادآور شد: علامه سید نعمت‌الله جزایری با علم و دانشی که در اختیار داشت توانست تشیع را ترویج کند.

captcha