کد خبر: 1441950
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸
امام جماعت هرات بیان کرد:

تأسیس دانشگاه اسلامی از جمله اقدامات مهم امام صادق(ع)

شعب خارجی: حجت‌الاسلام ذکی در مراسم بزرگداشت شهادت امام جعفر صادق(ع) در هرات گفت:امام جعفر صادق(ع) دانشگاه اسلامی راه‌اندازی کردند که این کار از جمله اقدامات مهم عصر ایشان بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، در مراسمی که به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) از سوی دفتر مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در هرات روز جمعه، 31مرداد برگزار شد، علمای اهل سنت و تشیع این استان به بیان جایگاه و منزلت حضرت امام جعفر صادق(ع) پرداختند.
حجت‌الاسلام و المسلمین ذکی، امام جمعه شهرک خاتم الانبیاء شهرهرات با بیان اینکه ابعاد زندگی امام جعفر صادق(ع) برای مسلمانان عالم، سراسر الگو و سرمشق است، گفت: امام جعفرصادق(ع) با وجود فرصت اندکی که برایشان پیش آمده بود و با درک شرایط زمان، موفق به راه‌اندازی دانشگاه اسلامی در جامعه اسلامی شد.
حجت‌الاسلام ذکی با اشاره به شرایط خاصی که در زمان امام جعفر صادق(ع) بر جامعه حکم فرما شده بود، افزود: در زمان این امام(ع)، مردم آن قدر تشنه علم و دانش بودند طوری که در کلاس‌های امام جعفر صادق نزدیک به ۲۰۰۰ نفر شرکت می‌کردند.
این عالم دینی اظهارکرد: امام جعفر صادق(ع) حدود ۵۰۰۰ شاگرد متخصص را به جامعه اسلامی تحویل داد.
وی در ادامه درخصوص جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان، گفت: کار به جایی رسیده است که در بعضی از کشورها مانند میانمار، انسان مسلمان را زنده می‌سوزانند.
این عالم دینی با اشاره به حضور نمایندگان کشورهای اسلامی در مقر سازمان ملل، گفت: نماینده رژیم صهیونیستی در نشست‌های این سازمان آن چنان رجز می‌خواند که گویی مسلمانی در این کره خاکی وجود ندارد و این برای سران کشورهای اسلامی ننگ بزرگی است.
وی در ادامه با اشاره به تعدد شبکه‌های تلویزیونی و پخش فیلم‌های مبتذل که در تضاد با اعتقادات جامعه اسلامی افغانستان است، گفت: شاهد هستیم که امروزه دشمن به خانه‌های ما نفوذ کرده و با پخش فیلم‌های مستهجن و دور از شئونات اسلامی، جوانان ما را هدف قرار داده است تا به مقصودش برسد.
حجت‌الاسلام و المسلمین ذکی گفت: این مسئله گویای آن است که دشمن توانسته جوانان ما را از دین اسلام دور کند.
وی با توجه به نیاز جامعه‌ اسلامی به وحدت اسلامی، گفت: امروز اگر دشمن می‌تواند در بین ملت اسلامی نفوذ کند و اهدافش را پیاده کند، مشکل از مسلمانان است که اتحاد و یکپارچگی ندارند.

captcha