کد خبر: 1442042
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷

همبستگی پزشکان از ادیان مختلف برای کمک به مردم نیازمند

گروه بین‌الملل: مرکز تخصصی درمانی «ابن سینا» که از سوی مسلمانان در شهر «هیوستن» آمریکا تأسیس شده، الگوی زیبایی از همکاری پیروان ادیان مختلف برای کمک به مردم و برآوردن نیازهای جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «PRWeb»، در این مرکز تخصصی اسلامی، پزشکان متخصص مسلمان و یهودی در کنار هم به نیازهای مردم کم‌درآمدتر جامعه پاسخ می‌دهند.
دکتر اعجاز علی خواجه، مدیرعامل بنیاد ابن سینا می‌گوید: مسئله رنج‌های مسلمانان، یهودیان و یا مسیحیان نیست. مسئله رنج‌های انسان‌هاست.
بنیاد ابن سینا بیش از 13 سال است که به نیازهای بیش از 85 هزار بیمار در کلینیک‌های تخصصی پزشکی، دندانپزشکی و کودکان پاسخ می‌دهد.
این بنیاد اسلامی با ارائه مراقبت‌های درمانی کم‌هزینه به افراد نیازمند و فاقد بیمه، امکان مداوای ارزان و انجام چک‌آپ‌های سه‌ماهه را برای مردم فراهم آورده و طیف وسیعی از خدمات درمانی را ارائه می‌دهد.
بنیاد اسلامی ابن‌سینا در میان جنگ‌ها و درگیری‌های فرقه‌ای امروز دنیا، چهره درستی از روابط بین‌ادیان را به نمایش گذاشته است.
هاروی روزنستاک، از متخصصان تیم یهودی فعال در بنیاد اسلامی ابن‌سینا می‌گوید: یک یهودی حقیقی موظف است به جامعه خدمت کند که هم جامعه یهودی و هم جامعه انسانی را شامل می‌شود.
بنابر آمارهای غیررسمی حدود 8 میلیون مسلمان در آمریکا زندگی می‌کنند.
 

captcha