کد خبر: 1442168
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵

حضور ۱۷۰۰ شرکت‌کننده در کلاس‌های اوقات فراغت مساجد خمین

گروه اجتماعی: مسئول کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خمین از شرکت ۱۷۰۰ نفر در کلاس‌های اوقات فراغت مساجد این شهرستان خبر داد.

رضا کوچکی، مسئول کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خمین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: امسال 1700 نفر در کلاس‌های اوقات فراغت کانون‌های مساجد این شهرستان شرکت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه این طرح در 50 مسجد خمین اجرا می‌شود، افزود: شرکت‌کنندگان بین سنین 12 تا 25 سال هستند که در کلاس‌های فرهنگی ـ هنری کانون ها شرکت کردند.

کوچکی احیای کارکرد اصلی مساجد در زمان پیامبر(ص) را هدف اصلی تشکیل کانون‌های مساجد بیان کرد و ادامه داد: جذب جوانان، مصونیت جوانان از آسیب‌های اجتماعی و رونق مساجد از دیگر اهداف کانون‌هاست.

این مقام مسئول در پایان، برگزاری اردوهای تفریحی و آموزشی اندیشه‌های آسمانی و نخبگان روستایی را از دیگر برنامه‌های تابستانی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خمین اعلام کرد.

captcha