کد خبر: 1442290
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۶

جنگ امروز غرب با ایران، جنگ خانواده و هویت‌زدایی است

گروه سیاسی: جانشین فرماندهی سپاه شهرستان میانه گفت: جنگ امروز غرب با ایران جنگ ایجاد تزلزل در بنیان خانواده، هویت‌زدایی، از بین بردن حریم خانواده‌ها، تعصب و غیرت ایرانی مسلمان با ابزاری همچون ماهواره است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، جعفر غیابی، جانشین فرماندهی سپاه شهرستان میانه روز گذشته، اول شهریور درهمایش بصیرت‌افزایی که با موضوع دجال‌واره درحوزه کارگری و کارمندی میانه برگزار شد، اظهار کرد: دشمن با ترویج بی‌بند و باری از طریق برنامه‌های هدفمند ماهواره و بی‌تفاوت کردن مردم نسبت به ناموس و غیرت دینی و عادی جلوه دان خیانت زن و شوهر، رابطه جنسی قبل از ازدواج، شیطان پرستی و... رشد و سلامت و پویایی خانواده‌ها را نابود می‌کند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام امروز درقالب جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به مرزهای ایران اسلامی نفوذ کرده و درصدد احراف افکار جوانان ایرانی هستند، تأکید کرد: جنگ امروز غرب با ایران جنگ ایجاد تزلزل در بنیان خانواده، هویت‌زدایی، از بین بردن حریم خانواده‌ها، تعصب و غیرت ایرانی مسلمان با ابزاری همچون ماهواره است.
غیابی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا الگوی رفتاری فرزندان ایران براساس دیدگاه اسلامی و اعتقادی باشد، ادامه داد: هویت خانواده در غرب بی‌معنی بوده و از نظر غرب، خانواده جایی برای سبک کردن بار غریزه جنسی است؛ اما از نظر اسلام خانواده مجموعه‌ای برای رسیدن به کمال، بقای نسل و تربیت فرزندان است که باید به بهترین و نیکوترین روش‌ها این تعالیم الهی در درون خانواده‌ها و بین نسل جوان جاری و ساری شود.

captcha