کد خبر: 1442304
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۲
حجت‌الاسلام عبادی تأکید کرد:

لزوم تلاش برای ارتقای رشته‌های مرتبط با حوزه سلامت

گروه اجتماعی: منتخب مردم بیرجند در مجلس با تأکید بر ارتقای رشته‌های مرتبط با حوزه سلامت گفت: با این اقدام می‌توانیم زمینه جذب متخصصان در منطقه را فراهم آوریم.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام سیدمحمد باقر عبادی، منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی روزگذشته، یکم شهریور در دیدار با سرپرست دانشگاه علوم ‌پزشکی بیرجند گفت: با جدیت و تلاش بیشتر باید سعی در حل مشکلات داشته باشیم و با افزایش رشته‌های دانشگاه علوم‌پزشکی در مقاطع مختلف باید زمینه جذب متخصصان را فراهم کنیم.



وی با اشاره به اینکه برای جذب متخصصان نیاز به دوندگی‌های میدانی داریم و بعضی از استان‌ها در این زمینه موفق بوده‌اند و با الگوگیری از این استان‌‌ها باید زمینه پیشرفت استان را فراهم کنیم، اظهار کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی با قدمت طولانی که دارد باید بیشتر از این رشد داشته و برای موفقیت و ارتقا بیشتر باید تلاشی مضاعف داشته باشیم.



منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در صورتی که مسئولان مربوطه هر دستگاه تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات دستگاه خود انجام دهند و در صورت عدم موفقیت، با استفاده از ظرفیت نمایندگان مشکلات خود را حل کنند.



عبادی گفت: در صورتی که مشکلات بیرجند حل شود راه توسعه برای تمام استان باز می‌شود و تمام مردم استان از امکانات موجود در مرکز استان بهره‌مند شوند.



وی با بیان اینکه باید از نظرات بسیجیان و افراد زمان انقلاب برای پیشرفت بیشتر کمک گرفت، یادآور شد: در زمینه امکانات درمانی باید بیشتر تلاش کنیم تا بتوانیم نیازهای استان را برطرف کنیم.

captcha