به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نخستین نمایشگاه دستاوردهای نخبگان شاهد و ایثارگر کشور پیش از ظهر امروز با حضور حجتالاسلام سیدمحمدعلی شهیدی، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید افتتاح شد.
حجتالاسلام شهیدی در این مراسم، با گرامیداشت هفته دولت گفت: از زمانی که افتخار حضور در بنیاد و خدمت به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران را برعهده گرفتهام حدود یک سال میگذرد که در این یک سال، سیاستها و اصول اولیه کاری خود را بر اساس سخنان امام خمینی(ره) پایهریزی کردهام.
وی افزود: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران بر آن هستیم تا با سرلوحه قرار دادن سخنان امام خمینی(ره) در مورد نسل جوان، اداره امور بنیاد را به این نسل بسپاریم که در همین راستا در ابتدای ورود به بنیاد و برای نیل به همین هدف و همچنین جلوگیری از موازیکاری، مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر را تشکیل دادیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه فرزندان شاهد و ایثارگر به دلیل اینکه از خانواده بنیاد هستند دلسوزی بیشتری به بنیاد دارند، ادامه داد: پس از گذشت یک سال از آغاز مسئولیت من در بنیاد شهید، 4 نفر خارج از این مجموعه وارد بنیاد شدهاند و با خروج مأموران و افراد با 30 سال خدمت از بنیاد، نسل جوان و تحصیل کرده جامعه هدف مشغول به کار در این حوزهها شدهاند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر دیدار با خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر و رسیدگی به درخواستهای آنها، گفت: حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار با خانوادههای شهدا، جانبازان و آزادگان شاهد این امر است که وی نیز بر رسیدگی به این قشر معظم تأکید بسیاری دارد.
حجتالاسلام شهیدی با بیان اینکه دیدار با خانوادههای شهدا به مسئولان قوت میبخشد، گفت: ما خودمان میتوانیم وضع خودمان را عوض کرده و بهبود بخشیم. تمام ایثارگران نخبه هستند و در تمام مراحل به خوبی درخشیدهاند و ما مدیون صاحبان اصلی این انقلاب هستیم و باید با اعتماد به آنها از وجودشان در امور کشور استفاده کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دو فعالیت اصلی مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر را توانمندسازی ایثارگران و جانشینپروری عنوان کرد و افزود: حدود 32 درصد از فرزندان شاهد و ایثارگر ما تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری دارند که تنها مشکلی که این قشر در کارها دارند، نداشتن تجربه کار است که این مورد هم با حضور در کنار افراد باتجربه و استفاده از تجارب آنها بهبود خواهد یافت.
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تشکلها، اتاق فکر بنیاد هستند و ما به نظرات آنها احترام میگذاریم، گفت: اعضای تشکلها باید با برنامهریزی، فکر خود را برای تحول و بهبود کارهای بنیاد بیان کنند؛ این مرکز باید طوری بدرخشد که سایر مراکز کشور از شما نیرو بخواهند.
وی گفت: این نمایشگاه گوشهای از فعالیتهای اعضای تشکلها و نخبگان شاهد و ایثارگری است که ما به آنها افتخار میکنیم، ایثارگران باید با عرضه کارهای خود در جامعه به همگان نشان دهند که ننشستهاند و تا حدی توانمندند که محتاج به حقوق بنیاد نیستند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد خطاب به نخبگان و اعضای تشکلهای شاهد و ایثارگر، گفت: شما باید با توسعه کارهای خود ثابت کنید که برای حمایت از رهبر معظم انقلاب دیروز در جبهه و امروز در پشت جبهههای نبرد حضور دارید.
گفتنی است، در این مراسم که با حضور معاونتهای بنیاد و مدیران کل استانی و جمعی از نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد، دستاوردهای نخبگان، کارآفرینان، تشکلها و مؤلفان شاهد و ایثارگر به نمایش گذاشته شد. همچنین در این مراسم قرآنی با کتابت و طراحی هنرمندان ایثارگر و به سرپرستی غلامرضا راهپیما، نویسنده و جانباز رونمایی شد. در حال حاضر سه صفحه از صفحات این قرآن در قطع 50 در 70 که به مدت سه سال توسط 15 نفر از ایثارگران انجام شده است، آماده رونمایی شده است.
این نمایشگاه از دوم تا پنجم شهریورماه همزمان با هفته دولت مقابل مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر برپاست.