کد خبر: 1444198
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰

دور جدید پیش ثبت نام‌ عتبات عالیات از فردا آغاز می‌شود

گروه جامعه: سازمان حج و زیارت از آغاز پیش ثبت نام برای سفر زیارتی عتبات عالیات از فردا هشتم شهریور ماه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) سازمان حج و زیارت با انتشار اطلاعیه ای از آغاز ثبت نام دور جدید اعزام به عتبات عالیات خبر داده است. در متن اطلاعیه روابط عمومی سازمان حج و زیارت در خصوص زمان و نحوه پیش ثبت نام برای اعزام به عتبات عالیات آمده است: متقاضیان تشرف به عتبات عالیات که مایل به اعزام از مهرماه تا ۱۰ آذر ماه هستند، با رعایت موارد مشروحه و با تکمیل فرم مربوطه در سایت پیش ثبت نام به ادرس  (http://atabat.haj.ir)  برای خود وهمراهانشان نام نویسی کنند.

شروع پیش ثبت نام از ساعت ۹ صبح روز شنبه شهریورماهه تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۵ شهریور ماه خواهد بود و نتایج قرعه کشی روز دوشنبه ۱۷ شهریور ماه بر روی سایت پیش ثبت نام  (http://atabat.haj.ir)به ادرس  قابل رویت خواهد بود.

متقاضیان می‌توانند از طریق پیش ثبت نام گروهی، از ۱ تا ۷ نفره (ثبت نام در این روش حداقل ۱ نفر و حداکثر تا ۷ نفر می‌باشد) و یا پیش ثبت نام گروهی، فقط ۳۵ نفره (ثبت نام در این روش می‌بایست حتماً ۳۵ نفر کامل باشد) اقدام کنند.

افرادی که مبادرت به ثبت نام ۳۵ نفره می‌کنند درصورتیکه تعدادی از آنها منصرف یا از آن گروه خارج شوند (گروه جدید تشکیل دهند) و عدد گروه به کمتر از ۲۵ نفر تقلیل یابد؛ گروه اولیه حذف شده و در قرعه کشی شرکت داده نخواهد شد.

فقط ۱۵درصد ظرفیت اعزام مختص اعزام‌های گروهی (گروه های ۳۵ نفره) می‌باشد، لذا پیشنهاد می‌شود برای آنکه از امکان بیشتری برای تشرف بهره مند شوید، در گروه های حداکثر تا ۷ نفره ثبت نام کنید.

هر گروه از یک سرگروه و افراد زیر گروه وی (همراهان) تشکیل می‌شود که لازم است مشخصات کامل سرگروه و اطلاعات اولیه همراهان (کد ملی، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه، تاریخ تولد) به صورت صحیح در فرم پیش ثبت‌نام سایت درج شود.

هر نفر فقط یکبار و در یک گروه می‌تواند (به عنوان سرگروه یا همراه) پیش ثبت‌نام کند و چنانچه به هر دلیلی هر یک از افراد پیش ثبت نام شده (سرگروه یا همراهان) پس از ثبت نام و دریافت کد رهگیری، خواستار ثبت نام با گروه جدید یا جابجائی اسامی گروه خود باشد می‌تواند نسبت به ثبت نام مجدد اقدام و کد رهگیری جدید دریافت کنند که در این صورت اطلاعات ثبت نامی در گروه قبلی حذف خواهد شد.

کد ملی و مشخصات کلی متقاضیان تشرف با اطلاعات سازمان ثبت احوال تطبیق و در صورت مغایرت، اطلاعات موجود در پایگاه ثبت‌احوال کشور مبنای عمل خواهد بود، لذا در ثبت کد ملی دقت مضاعف به عمل آورید.

با توجه به اعلام اسامی افراد پذیرفته شده جهت ثبت نام در کاروان ها از طریق سیستم ارسال پیام کوتاه، ثبت شماره تلفن همراه سرگروه (یا یکی از نزدیکان وی) در فرم پیش ثبت‌نام الزامی است.

در صورتیکه تعداد افراد پیش ثبت‌نام شده از ظرفیت اعزام در ماه‌های اعلام شده در استان‌های مختلف بیشتر باشد، اولویت تشرف گروه‌ها براساس قرعه تعیین و از طریق همین سایت به آنها اعلام می‌شود و افراد مازاد بر ظرفیت حذف خواهند شد.

قرعه کشی و اعزام افراد پذیرفته شده از استان محل سکونت سرگروه (قید شده در سیستم) صورت خواهد گرفت. لذا استان و شهر محل سکونت را با دقت از فهرست مربوطه انتخاب شود.

داشتن گذرنامه با اعتبار حداقل شش ماه از تاریخ اعزام ضروری است ضمنا فرزندان بالای ۱۷ سال نیاز به گذرنامه مستقل دارند.

captcha