کد خبر: 1444264
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۷

اعزام ۷۰۰ روحانی به مناطق مختلف شهرستان بروجرد

گروه اجتماعی: رئیس تبلیغات اسلامی بروجرد از اعزام ۷۰۰ روحانی در مناسبت‌های مختلف سال به مناطق این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت:۷۰۰ نفر از روحانیون بومی و اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف، هجرت و حوزه‌های علمیه در مناسبت‌های مختلف سال اعم از ماه مبارک رمضان، محرم، ایام فاطمیه، اعیاد، طرح اوقات فراغت، دهه فجر و.. با هدف تبلیغ و ترویج معارف دین اسلام به نقاط مختلف این شهرستان اعزام شدند.

وی بر ضرورت تعامل و ارتباط بیشتر مبلغان با عموم جامعه به‌ویژه نسل جوان تأکید کرد و ادامه داد: با توجه به گسترش روزافزون هجمه‌های دشمنان علیه اسلام و باورهای دینی جامعه، تقویت روابط مبلغان با جوانان، ضرورتی اجتناب‌ناپذیراست.

جعفرپور افزود: روحانیت در خط مقدم عرصه خطیر تبلیغ قرار دارد و مبلغان باید با بهره‌گیری از ابزار مناسب تبلیغ در جهت آگاهی‌بخشی جامعه تلاش کنند.

وی تصریح کرد: پاسخ به شبهات، بیان احکام و مسائل شرعی، اقامه نماز جماعت، برگزاری نشست‌های معرفتی و قرائت قرآن و آشنایی هرچه بیشتر مردم با کلام وحی از جمله اهداف اعزام این مبلغان می‌باشد.

captcha