کد خبر: 1444538
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸

برپایی نمایشگاه «کتابت سوره فاتحه الکتاب» در سمنان

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان سمنان از برگزاری نمایشگاه کتابت سوره فاتحه الکتاب در خانه تاریخی تدین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان،آرزو گلکار، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان سمنان امروز، 8 شهریورماه در جمع خبرنگاران گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت، 20 قطعه از گنجینه نفیس کتابت سوره فاتحه الکتاب موزه ملک در محل اداره میراث فرهنگی شهرستان سمنان(خانه تدین) برپا شده است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه تا پایان هفته کرامت برپاست، یاداورشد: علاقمندان می‌توانند از امروز(هشتم شهریورماه) تا شانزدهم شهریور ماه هر روز (به غیر از روزهای تعطیل) صبح‌ها از ساعت 8:30 تا 14:30 و عصرها از ساعت 17:30 تا 21 از این نمایشگاه دیدن کنند.

captcha