کد خبر: 1444635
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷
مسئول روابط عمومی سپاه اراک:

دهه کرامت موجب پیوند بیشتر افراد با امامت و ولایت می‌شود

گروه اجتماعی: دهه کرامت باعث پیوند بیشتر ما با امامت و ولایت می‌شود؛ چراکه این دهه آغاز آن ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و پایان آن ولادت امام هشتم است.

قاسم فراهانی، مسئول روابط عمومی سپاه اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: دهه کرامت فرصت مناسبی برای ترویج سیره و فرهنگ اهل بیت(ع) و تکریم مقام ولایت است و باید از این فرصت نهایت بهره را برد.

وی بر شناخت کامل از شیوه زندگی امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) توسط نوجوانان و جوانان ایرانی تأکید کرد و افزود: اگر دختران و پسران ایرانی این دو بزرگوار را الگوی خویش قرار دهند در زندگی به موفقیت و سربلندی می‌رسند.

فراهانی گفت: بدون شک برگزاری برنامه‌های دهه کرامت موجب ایجاد جاذبه برای شناخت اسلام و محتوای آن خواهد شد و در همین راستا بیش از 100 عنوان برنامه توسط سپاه اراک و پایگاه‌های مقاومت بسیج در حال اجراست.

وی اظهار کرد: دهه کرامت باعث پیوند بیشتر ما با امامت و ولایت می‌شود؛ چراکه این دهه آغاز آن ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و پایان آن ولادت امام هشتم است.

مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه اراک گفت: ھمانطور که ھمه ما می دانیم امام رضا(ع) امام بسیار مھربان، رئوف وبخشنده بود و ما نیز باید این ویژگی‌ھای امام بزرگوار را در جامعه گسترش دھیم.

فراهانی با اشاره به موقعیت خاص حضرت رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) در کشور اسلامی ایران، بر لزوم گرامیداشت ایام دهه کرامت تأکید کرد و گفت: حرم شریف این دو بزرگوار در کشور ما از نظر مذهبی دو رکن اساسی محسوب می‌شود و بزرگداشت ایام ولادت این دو بزرگوار با توجه به موقعیت، سوابق تاریخی و تأثیری که حضور این حرم‌های مقدس در فرهنگ و تمدن مردم داشته است، بسیار شایسته و قابل تقدیر است

این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: اهدای جایزه به کارکنان با نام‌های رضا و معصومه، فضا‌سازی تبلیغی، برگزاری محفل انس با قرآن، مسابقه کتابخوانی، دیدار با خانواده‌های شهدا، گلباران قبور شهدا، دیدار با خانواده شهدا، تبلیغ سبک زندگی حضرت معصومه(س) در آستان مقدس امامزادگان عبدالله(ع) و آمنه خاتون(س) و پایگاه‌های مقاومت با موضوع شیوه و سبک زندگی دینی برگرفته از سیره آن بزرگواران و ... بخشی از این برنامه‌های سپاه اراک است که در حال اجراست.

captcha