ابراهیم مرادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی بوشهر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامههای شش ماهه اول امسال، گفت: براساس تفاهمنامه منعقد شده با مدیرکل امور روستایی بوشهر 114 کلاس قرآن در 114 نقطه از روستاهایی که دهیاری در آن مستقر بودند، برگزار شد و به این منظور دهیاری مبلغ 35 میلیون تومان به جهت تشکیل کلاس قرآن واریز کرد که برای برپایی هر کلاس 300 هزار تومان اختصاص یافت.
وی ادامه داد: طی جلسات مکرری که با سروستانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و ناصری، رئیس دارالقرآن الکریم استان در ارتباط با مکان اتحادیه داشتیم، سرانجام دفتری مناسب، جهت فعالیتهای اتحادیه مجهز به تمام امکانات در اختیار اتحادیه این استان قرار گرفت.
اجرای طرح «نور باران» جهت کمک به مؤسسات نیازمند و محروم
مرادی اظهار کرد: از دیگر طرحهایی که در شش ماهه ابتدایی سالجاری برگزار شد، طرح «نور باران» بود که در آن بحث چاپ قرآن جهت کمک به مؤسسات نیازمند و محروم است و شهرداری بوشهر حدود پنج هزار جلد از چاپ قرآن کریم را متقبل شده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی بوشهر بیان کرد: همچنین هماهنگیهای لازم با ظرفیت 35 میلیون تومان جهت چاپ قرآن توسط دهیارانی که از توانایی مالی برخوردار هستند، انجام شده است.
جمعآوری حدود 90 میلیون تومان زکات فطریه در بوشهر
مرادی با اشاره به مبلغ زکات فطریه جمع شده در سطح استان، افزود: امسال حدود 90 میلیون تومان زکات فطریه در سطح استان جمعآوری شد که 70 درصد، مدیران قرآنی در این زمینه گام برداشتند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی بوشهر با اشاره به طرح قرآنی 1448، گفت: این طرح در حدود 46 کلاس مصوب و به تعداد یکهزار و 400 فراگیر قرآنی برگزار شد.
لزوم حمایت مالی از مؤسسات قرآنی و اتحادیههای استانها
وی از وجود 250 مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی در بوشهر خبر داد و بیان کرد: در حدود 57 مؤسسه قرآنی کلاس حفظ قرآن برپا میشود که حدود یک هزار و 200 نفر در حفظ جزء 30، جزء 1 و جزء 1 تا 5، شرکت دارند.
مرادی با تأکید بر اهمیت حمایت مالی از مؤسسات قرآنی و اتحادیههای استانها، عنوان کرد: تا زمانی که دبیرخانه فعال نداشته باشیم اتحادیه مؤسسات قرآنی سراسر کشور نمیتوانند مجری فعالیتهای قرآنی باشند؛ بسیاری از مدیران عامل اتحادیههای استانها مشکل مالی دارند که این واقعاً امری فرسایشی است.