کد خبر: 1444912
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

تشریح ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در سیستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری بیش از ۵۰۰ جشن در سطح مساجد استان با حضور سخنرانانی از مشهد، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی و توزیع بسته‌های فرهنگی از برنامه‌های اجرایی در دهه کرامت است.

حجت‌الاسلام هادی جعفری‌راد، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان وبلوچستان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: دهه کرامت با میلاد حضرت معصومه(س) آغاز می‌شود و ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت نیز زینت‌بخش خاتمه این دهه مبارک است.
وی در ادامه بیان کرد: در طول این دهه مبارک، ویژه‌برنامه‌های متعدد و متنوعی در سطح استان برگزار می‌شود و تغییر چهره شهر نیز با طراحی و نصب بنرهای یکدست باید صورت بگیرد.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان افزود: برگزاری بیش از 500 جشن در سطح مساجد استان با حضور سخنرانانی از مشهد مقدس، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی از کتاب گزارش لحظه به لحظه سفر امام رضا(ع) به ایران، مسابقه کتاب‌خوانی « کرامت رضوی» از سوی سازمان جوانان هلال احمر زاهدان از جمله برنامه‌های اجرایی در این دهه مبارک است.
وی افزود: در شب میلاد امام رضا(ع)، مراسم محوری در سه مسجد شهرستان زاهدان برگزار می‌شود و در آن، کتاب « کرامات امام رضا(ع)» که از سوی آستان قدس تهیه شده است، در قالب بسته‌های فرهنگی بین افراد شرکت‌کننده در مساجد توزیع می شود.
جعفری‌راد اظهار کرد: برگزاری جشنواره فضایل رضوی و نمایشگاه اسماء‌الحسنی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و اعزام قاریان و گروه تواشیح از سوی سازمان اوقاف استان نیز از دیگر برنامه‌های اجرایی در دهه کرامت است.

captcha