کد خبر: 1444961
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱

مهم‌ترین رسالت مسئولان فرهنگی معرفی درست سبک زندگی دینی است

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی اظهار کرد: مهم‌ترین رسالت مسئولان فرهنگی معرفی درست سبک زندگی دینی به نسل جوان است.


حجت‌الاسلام محمدطاهر گرایلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، با بیان اینکه پایان برنامه‎های دهه کرامت همزمان با روز ولادت امام رضا(ع) خواهد بود، گفت: استقبال از خدام امام رضا(ع) که در قالب جشن‌های زیر سایه خورشید در بقاع متبرکه برگزار می‌شود از مهم‌ترین فعالیت‌های دهه کرامت است.



وی با بیان اینکه حضور خدام رضوی رنگ بوی خاصی به استان داده، اظهار کرد: خدام حرم رضوی برای مردم پیام‌آور رسالت ولایت هستند و وظیفه مردم را در قبال امام و نایبش برای مردم بازگویی و یادآوری می‌کنند.



خدام حرم رضوی برای مردم پیام‌آور رسالت ولایت هستند



مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی با بیان اینکه خدام رضوی در سفرهایی که به شهرها داشته‌اند بیشترین نقش را در زنده کردن و تقویت فرهنگی رضوی میان مردم استان‌های مختلف کشور داشته‌اند، افزود: بر همین اساس جشن‌های زیر سایه خورشید همه‌ساله در استان و نقاط مختلف کشور با هدف تقویت فرهنگ رضوی و ارتقای جایگاه امامزادگان میان مردم برگزار می‌شود.



گرایلی هدف از برگزاری جشن‌های زیر سایه خورشید در امامزادگان را معرفی فرهنگ رضوی، افزایش معرفت، شناخت و تعمیق بینش مردم نسبت به امامزادگان محل زندگیشان دانست و یادآور شد: این جشن‌ها نقش مؤثری در افزایش تکریم امامزادگان در میان مردم داشته و موجب افزایش و ارتقای فرهنگ مذهبی در میان آنها شده است.



وی با اشاره به آیه 70 سوره اسراء «وَ لَقَدْ کَرَمْنا بَنی اَدَمَ وَ حَمَلْنهُم فِی الْبَرَ وَ اَلْبَحْرِ وَ رَزَقْنهُمْ مِن الطَیِّباتِ وَ فَضَلْنهُم عَلی کَثیرَ مِمِّن خَلَقْنا تَفْضِیلاً؛ ما انسان ها را گرامی داشتیم، و آنها را در خشکی و دریا حمل کردیم و از انواع روزی‌های پاکیزه به آنها روزی دادیم و آنها را از بسیاری از موجوداتی که خلق کرده‌ایم، برتری بخشیده‌ایم»، گفت: ویژگی کرامت انسانی ویژگی است که باید بسیار بر آن اهتمام داشت و در رشد و پرورش آن بسیار کوشید.



مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی با تأکید بر استفاده از دهه کرامت گفت: در این دهه باید در سراسر کشور جشن‌ها و برنامه‌هایی در منقبت این دهه پرفضیلت و مقام شامخ امامت و ولایت برگزار شود تا هرچه بیشتر نام و یاد اهل بیت(ع) در جامعه اسلامی روشن‌تر شود.



گرایلی با بیان اینکه تا پایان دهه کرامت همه روزه در امامزادگان شاخص استان ویژه برنامه‌ای با هدف معرفی ابعاد شخصیتی حضرت معصومه(س) برای دختران برگزار می‌شود، گفت: در این برنامه سخنرانی ویژگی‌های دختر مسلمان از دیدگاه اسلام، قرآن و اهل بیت برای بانوان جوان معرفی شده و همچنین برنامه‌های مشاوره برای دختران جوان انجام می‌شود.



وی با بیان اینکه در طول دهه کرامت نمایشگاه‌های حجاب و عفاف در سراسر استان با همکاری اوقاف برگزار می‌شود، ادامه داد: در این نمایشگاه وسایل مربوط به حجاب و عفاف و محصولات فرهنگی با تخفیف ویژه به بازدیدکنندگان عرضه خواهد شد.



لازمه شادابی در جشن‌های دهه کرامت، ابتکار است



مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی با بیان اینکه استقبال دختران جوان از برنامه‌های فرهنگی نشان می‌دهد که این دختران تشنه دانستن هستند و مهم‌ترین رسالت مسئولان فرهنگی معرفی درست سبک زندگی دینی به آنها است، افزود: برگزاری نمایشگاه‌های کتاب و دستاوردهای اوقاف از دیگر برنامه‌های حاشیه‌ای جشن‌های زیر سایه خورشید است.



گرایلی با تأکید بر اینکه باید به دهه کرامت همانند سایر مناسبت‌ها مثل ماه مبارک رمضان و محرم اهمیت خاصی قائل شد و در برگزاری جشن‌ها در آن نهایت اهتمام را داشت، بیان کرد: خداوند متعال در قرآن هدایت در مسیر حیات طیبه را اولین پاداش در زندگی به مؤمنان بیان کرده است.



وی لازمه طراوت و شادابی در جشن‌های دهه کرامت را ابتکار و عدم تکراری بودن جشن‌ها عنوان کرد و افزود:  هر یک از دستگاه‌های برگزار کننده جشن‌های دهه کرامت باید گزارش ابتکارات هر ساله خود را ارائه دهند چرا که این گزار‌ش‌ها موجب کمک به مسئولان می‌شود.

captcha