به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «وادی مصر»، فاطمه ناعوت در قطعهای ویدیوئی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد، اظهار کرد: پدرم از کودکی به من قرآن و داستانهای انبیا را یاد داد، من در ذهن خودم تصور میکردم این داستانها خیالی و خارقالعاده است!
وی مدعی شد: داستانهای انبیا به خاطر تخیلیبودن دنیاهایی بزرگتر از «دیزنی لند»(شهربازی کالیفرنیا) را به روی کودکان میگشاید!
این نویسنده مصری در حالی حقانیت داستانهای انبیا را در قرآن زیر سؤال برده و آنها را انیمیشن(کارتونی) و خیالی توصیف کرده است که این داستانها واقعی بوده و واقعیتهای زندگی پیامبران از آدم تا خاتم را برای پندآموزی تبیین میکنند؛ همچنین از داستانهای انبیا به عنوان داستان تاریخی یا مستند یاد شده است که تنها به نقل بیکم و کاست وقایع تاریخی میپردازد.
از سوی دیگر داستان در قرآن از نظر موضوع و شیوه نمایش یا کارگردانی، با انیمیشنها و فیلمهای آزاد هنری که صرفاً هدفی مادی دارند، کاملاً متفاوت است و هدف اساسی داستانهای قرآنی، قبل از هر چیز معنوی بوده و دعوت دینی است .
همچنین داستان در قرآن وسیلهای است برای اثبات قدرت و یگانگی خدا، بیان نعمت خداوند بر بزرگان و پاکان، تبیین مشترکات ادیان، سرانجام نیکی و بدی، سپاسگزاری، غرور و سرمستی، هشدار و بشارت و بسیاری از اهداف دیگر که قرآن به آنها عنایت دارد.