کد خبر: 1445339
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴

بیست و دومین کنگره قرآنی سمپاد در شهرکرد آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از آغاز بیست و دومین کنگره قرآنی سمپاد در شهرکرد خبر داد.

پوران حق‌گوی، رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به برگزاری کنگره قرآنی سمپاد دانش‌آموزآن دختر در شهرکرد، اظهار کرد: بیست و دومین کنگره قرآنی سمپاد با حضور ۱۵۰ دانش‌آموز دختر در شهرکرد شروع به کار کرد.

وی افزود: در این کنگره دانش‌‌آموزان از امروز به مدت دو روز در مرکز فرزانگان شهرکرد با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان گفت: این مسابقات به‌صورت منطقه‌ای و قطبی با حضور دانش آموزان دختر دوره اول و دوم متوسطه برگزار می‌شود؛ در این مسابقات دانش‌آموزانی از استان‌های خوزستان، فارس، لرستان و چهارمحال و بختیاری شرکت دارند.

یادآوری می‌شود که در این کنگره قرآنی دانش آموزان در رشته‌های حفظ، حفظ ویژه، قرائت و معارف به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

captcha