کد خبر: 1446112
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۱

برگزاری جشنواره‌های کودک با مفاهیم دینی و رضوی نیاز جامعه اسلامی است

گروه اجتماعی: نویسنده و کارگردان نمایش صحنه‌ای «وقتی دلت بگیره…» از بندرعباس اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های کودک و نوجوان با مضامین و مفهوم دینی و رضوی نیاز امروز جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، لیلا حیدری، نویسنده و کارگردان نمایش صحنه‌ای «وقتی دلت بگیره…» از بندرعباس که برای نخستین بار حضور در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی را تجربه می‌کند،روز گذشته، 11 شهریور در حاشیه برگزاری این جشنواره در بندرعباس اظهار کرد: رقابت یک انگیزه است که سبب پیشرفت و ارتقا‌ در کار می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه تئاتر در آموزش کودکان خصوصاً جشنواره‌های کودک با مفاهیم دینی و رضوی، افزود: دنیای کودکان، دنیای رنگ، شادی و موسیقی است که از این ظرفیت‌ها می‌توان برای آموزش کودکان استفاده کرد.

حیدری با بیان اینکه آموزش دینی کودکان باید به نحوی باشد که ذهن کودک را فعال کند، اظهار کرد: نمایش«وقتی دلت بگیره…» به موضوع ناسازگاری تعدادی کودک پرداخته که این مسئله باعث می‌شود مادربزرگ آنها با تعریف قصه‌ای که موضوع نمایش است، آنها را متوجه کار اشتباهشان می‌کند.

گفتنی است؛  نمایش صحنه‌ای «وقتی دلت بگیره…» به کارگردانی و نویسندگی لیلا حیدری از بندرعباس در قالب گروه نمایش«جوونه» در فرهنگسرای طوبی به روی صحنه رفت.

captcha