کد خبر: 1446374
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
در پنج ماهه نخست امسال؛

۵۱ وقف جدید در چهارمحال و بختیاری به ثبت رسید

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری از رشد ۴۰ درصدی وقف در استان خبر داد و گفت: در پنج ماهه نخست امسال ۵۱ وقف جدید در استان به ثبت رسید.

حجت‎الاسلام محسن غلامیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با مطلوب ارزیابی کردن وقف در استان، اظهارکرد: 51 وقف جدید در پنج ماه نخست امسال در استان چهارمحال و بختیاری به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه بیشترین وقف در شهرستان‎های شهرکرد و بروجن صورت گرفت، افزود: این تعداد وقف نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد رشد داشته است.

غلامیان با تاکید بر لزوم ترویج و تعمیق سنت حسنه وقف در جامعه، گفت: تحقق این مهم نیازمند فرهنگ سازی اصولی است.

وی همچنین نیازهای امروز جامعه اسلامی را یادآور شد و بر ضرورت هدایت واقفان به سمت این نیازها در راستای نیل به سوی جامعه طراز اسلامی، تاکید کرد.

غلامیان وقف جمعی را از دیگر ابتکارات برای حرکت در مسیر نیازهای روز دانست و اظهارکرد: وقف جمعی به عنوان یکی از اقدامات نو و مبتکرانه برای رفع نیازمندی‌های اجتماع با مشارکت‌های مردمی است که باید به درستی نهادینه شود.

captcha