کد خبر: 1446658
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷

مقاومت، کلید فتح مردم منطقه است

گروه اجنماعی: موسوی با بیان اینکه ایران اسلامی اسرائیل را به زانو کشانده و الگوی مبارزان فلسطینی محسوب می‌شود، گفت: کلید فتح منطقه همانا مقاومت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد موسوی، خطیب کشوری در یادواره سردار شهید مجید سیلاوی که امروز 13 شهریور در سالن اجتماعات امام خامنه‌ای مجتمع فجر اهواز برگزار شد، یادواره‌ها را محل احیای امامزادگان انقلاب اسلامی دانست.

وی بیان کرد: همان خونی که در دین اسلام به عنوان یکی از نجاسات مطرح می‌شود اگر در راه خدا ریخته شود شاهد و شفیع محسوب می‌شود. خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم براساس آیه 41 سوره نسا «فَکَیْفَ إِذَا جِئْنَا مِن کُلِّ أمَّةٍ بِشَهِیدٍ وَجِئْنَا بِکَ عَلَى هَؤُلاء شَهِیدًا؛ پس چگونه است [حالشان] آنگاه که از هر امتى گواهى آوریم و تو را بر آنان گواه آوریم» والاترین مقام یعنی شاهد از آدم تا قیامت را به پیامبر اسلام(ص) اتلاق فرموده و براین اساس شهید نیز مقام شفاعت دارد مقامی که خداوند خود آن را به شهدا اعطا فرموده است.

موسوی با بیان اینکه هر مقوله‌ای در دنیا دارای وزنی است؛ «وَالْوَزْنُ یَوْمَئِذٍ الْحَقُّ فَمَن ثَقُلَتْ مَوَازِینُهُ فَأُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ و در آن روز سنجش [اعمال] درست است پس هر کس میزانهاى [عمل] او گران باشد آنان خود رستگارانند(8/اعراف)، گفت: اگر درک زنده بودن شهدا برای انسان امکان‌پذیر نیست به معنی مرده انگاشتن آنها نیست. خداوند دو نوع لشکر عام و خاص دارد که شهدا لشکر خاص، سربازان و اعضای ستاد خداوند هستند.

وی ادامه داد: در حوزه اندیشه و علم ارزش علم به معلوم است و معلوم شهدا توحید است. حب و عشق در حوزه انگیزش، ارزشی به میزان محبوب دارد و محبوب شهید خداوند است و این همان قیمت شهید است. خداوند انسان‌های را برای تجارت خلق کرده «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا هَلْ أَدُلُّکُمْ عَلَى تِجَارَةٍ تُنجِیکُم مِّنْ عَذَابٍ أَلِیمٍ؛ اى کسانى که ایمان آورده‏‌اید آیا شما را بر تجارتى راه نمایم که شما را از عذابى دردناک مى‏‌رهاند(10/صف)» و شهدا با تقدیم مال و جان خود به پروردگار عالم بهترین تجارت در دنیا و آخرت را انجام داده‌اند.

موسوی عنوان کرد: خون شهدا حرمت دارد و از سوی دیگر آبروبر است هرآنکه کس نظام جمهوری اسلامی که متعلق به شهداست بی‌حرمتی کند از آنجا که شهید ثارالله محسوب می‌شود بنیان آنان را از جا می‌کند همراهی با شهدا به معنای اطاعت از خداوند،‌ پیامبر و حرکت در مسیر ولایت و رهبری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایران اسلامی اسرائیل را به زانو کشانده و الگوی مبارزان فلسطینی محسوب می‌شود چرا که مقام معظم رهبری فرموده‌اند ابایی نداریم که بگویم به فلسطین کمک می‌کنیم کلید فتح منطقه مقاومت است.

captcha