کد خبر: 1448304
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
ویژه طلاب؛

دوره تخصصی معرفت اهل‌ بیت(ع) در اهواز در حال برگزاری است

گروه اندیشه: مدرسه علمیه ولی‌ عصر(عج) سفیران هدایت اهواز، دوره تخصصی چهار روزه معرفت اهل‌ بیت(ع) را با هدف بصیر‌افزایی طلاب در این مدرسه برگزار کرده است.

حجت‌الاسلام سید‌جعفر موسوی، مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) سفیران هدایت شهرستان اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: دوره تخصصی معرفت اهل‌ بیت(ع) به میزبانی این مدرسه علمیه از یکشنبه، 16 شهریور آغاز شده است و تا چهارشنبه، 19 شهریور ادامه می‌یابد. در این دوره طلابی از مدارس سفیران هدایت حضرت ابالفضل العباس(ع) امیدیه و حضرت بقیه‌الله(عج) اندیمشک نیز حضور یافته‌اند.

موسوی ادامه داد:  این دوره تخصصی چهار روزه با حضور حجت‌الاسلام سیدرضا میرمعین، یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه کشوردر زمینه تاریخ و با شرکت 80 طلبه در حال برگزاری است.

مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) سفیران هدایت شهرستان اهواز درخصوص هدف برگزاری دوره تخصصی معرفت اهل‌ بیت(ع) افزود: هدف مسلح کردن این طلاب به‌صورتی ایجابی است. به‌گونه‌ای که این توانایی را پیدا کنند که افراد مخالف را با مکتب اهل‌ بیت(ع) آشنا کنند. چنانکه امام رضا(ع) فرمودند: «اگر مردم نسبت به محاسن کلام ما شناخت پیدا کنند، قطعاً از ما پیروی می‌کنند» در این دوره تلاش می‌شود طلاب در این زمینه تقویت شوند.

وی اظهآر کرد: گاه هدف از آن است که طلاب بتوانند در زمینه رد شبهات توان علمی لازم را به‌دست آوردند اما در این دوره سعی بر آن است که طلاب به‌طور ایجابی مکتب اهل‌ بیت(ع) را بشناسانند.

captcha