کد خبر: 1448407
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷

محلاتی از تهران که کمبود مسجد دارند شناسایی شدند/ جانمایی‌ها ادامه دارد

گروه جامعه: دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد با بیان اینکه تمامی محلاتی که با کمبود مسجد مواجه هستند شناسایی شده‌اند گفت: در مناطق ۲۲، ۲۱، ۱۵، دو، پنج و چهار کمبود مسجد به شدت احساس می‌شود.

مجید شایسته، مشاور شهردار و دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به تشریح وضعیت جانمایی و ساخت 400 مسجدی که شهرداری تهران متقبل ساخت آن شده است پرداخت.

وی به جانمایی 72 مسجد در شهر تهران در دوره قبل مدیریت شهری توسط قالیباف اشاره و عنوان کرد: مقرر شده است در دوره جدید نیز 400 مسجد در سطح شهر تهران ساخته شود تا به نحوی مشکل کمبود مسجد در شهر رفع شود.

وی با بیان اینکه اکنون تمامی محلاتی که با کمبود مسجد مواجه هستند شناسایی شده‌اند، گفت: به دلیل مشکلاتی که در ارتباط با انتخاب زمین در تهران وجود دارد هنوز جانمایی تمام مساجد به پایان نرسیده است.

دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهرداری تهران ادامه داد: انتخاب زمین برای مسجد از حساسیت‌های زیادی برخوردار است و باید مسائل شرعی و مالکیتی آن به دقت مورد توجه قرار گیرد.

وی حداکثر مساحت مساجد را 400 متر مربع عنوان و اظهار کرد: تعداد ساکنان در محلات سهم به سزایی در اولویت دهی به ساخت مساجد دارد. تهران ام القرای جهان اسلام است و شایسته نیست با چنین کمبودی در زمینه مسجد روبر باشد.

وی با تأکید بر اینکه با وجود ساخت این 400 مسجد هنوز هم نیاز تهران برای داشتن مسجد مرتفع نمی‌شود گفت: ساخت مسجد وظیفه شهرداری نیست و ما به دلیل دغدغه‌ای که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند پای کار آمدیم.

وی مناطق تازه توسعه یافته تهران را بییشتر در معرض کمبود مسجد ارزیابی و عنوان کرد مناطق مرکزی تهران به خاطر بافت سنتی که دارند کمتر با کمبود مسجد مواجه هستند اما در مناطق 22، 21، 15، دو، پنج و چهار کمبود مسجد به شدت احساس می‌شود.

captcha