امیرحسین شفیعی، نویسنده و کارگردان نمایش «قهقرا»، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: در نمایش «قهقرا» که به شکل تجربی و کارگاهی به فرم و ساختار آن رسیدیم، در دو اپیزود به شیوه تئاتر فیزیکال و بدون استفاده از کلام به تقابل خیر و شر در تاریخ بشری تا به امروز پرداختهایم.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان ورامین اظهار کرد: با استفاده از تصاویر جذاب و تکنیکهایی که کمتر در حوزه تولید آثار نمایشی در کشور آنها را تجربه کردهایم، سعی در القای درست مفهوم مورد نظر خود داشتهایم و توجه به این نکته را که ظلم و جور همواره به دلیل مطامع جاهطلبانه عدهای بر انسانهای بیگناه روا داشته شده است، در کانون توجه قرار دادهایم.
شفیعی گفت: مدت زمان این نمایش 30 دقیقه است و آن را فردا، پنجشنبه 20 شهریور در نوزدهمین جشنواره تئاتر استان تهران، ساعت 16 در سالن ابوالفتوح رازی شهر ری روی صحنه خواهیم برد.