کد خبر: 1449153
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۰

هفتمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: هفتمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران، ۲۱ شهریورماه با حضور اعضای این جمعیت در تالار میثاق مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هفتمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران، شب گذشته، 21 شهریورماه از ساعت 16:30 تا 19:30 با حضور بیش از 350 نفر از اعضای این جمعیت در تالار میثاق، ضلع جنوبی مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیات ابتدایی سوره سجده، توسط حسن قریب از اساتید قرآن و اعضای این جمعیت آغاز شد، سپس سرود جمهوری اسلامی پخش شد و در ادامه سیدوحید مرتضوی به اجرای برنامه پرداخت.

814 نفر؛ تعداد اعضای پالایش شده جمعیت قرآنی استان تهران

سپس محمدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران به سخنرانی پرداخت و ضمن خیر مقدم به حاضران در جلسه به ارائه گزارش از روند فعالیت‌ها، خدمات و مواضع وکمیته رفاهی در یک سال گذشته پرداخت و گفت: بنابر اساسنامه این جمعیت، باید حداقل سالی یک‌بار شورای مرکزی نسبت به برپایی این مجمع عمومی اقدام کند.

وی با اشاره به تعداد اعضای جمعیت، بیان کرد: تعداد اعضای پالایش شده جمعیت قرآنی استان تهران، 814 نفر است و حال آنکه تعداد اعضاء به بیش از یک هزار نفر می‌رسید، اما پس از بررسی مشخص شد برخی یا شرایط عمومی عضویت را نداشتند یا دارای شرایص خاص برای عضویت نبودند.

راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه ویژه اعضای جمعیت

رئیس جمعیت قرآنی استان تهران عنوان کرد: فعالیت‌های کمیته رفاهی برای اعضای این جمعیت، شامل راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه ویژه اعضا، فعالیت‌ سیاحتی و زیارتی و فعالیت خدماتی، پزشکی و درمانی است که تمامی این‌ها، مستلزم ارائه کارت عضویت ومعرفی‌نامه از سوی جمعیت قرآنی استان تهران است.

مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم سخنران دیگر این مجمع عمومی بود که به بیان عملکرد و فعالیت‌های این نهاد طی 10 سال گذشته پرداخت.

وی اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی اولین دستگاهی است که در حوزه فعالیت‌های قرآن به صورت سازمانی و تشکیلاتی وارد فعالیت‌های قرآنی شده است و سازمان دارالقرآن الکریم که در حال حاضر از مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است به صورت هیئت امنایی اداره می‌شود و در چارچوب قوانین سازمان تبلیغات اسلامی عمل می‌کند.

حضور 65 نیروی کارشناس قرآنی در سازمان دارالقرآن

قره‌شیخلو ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر 65 نیروی کارشناس قرآنی در این سازمان مشغول به فعالیت هستند، افزود: این سازمان از سال 1361 با حضور جمعی از اساتید و خبرگان قرآنی فعالیتش را آغاز کرد که از قدیمی‌ترین مجموعه‌های قرآنی کشور است که بیش از 30 سال فعالیت دارد.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه به بیان ساختار تشکیلاتی سازمان دارالقرآن الکریم پرداخت و تصریح کرد: این سازمان متشکل از چهار معاونت آموزش و پژوهش، معاونت اداری و پشتیبانی، معاونت نظارت بر چاپ و نشر و معاونت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

سپس چهارمین جلسه نقد منصفانه فعالیت‌های سازمان دارالقرآن‌‌الکریم به همراه جلسه پرسش‌ و پاسخ شفاهی و کتبی اعضای جمعیت از قره‌شیخلو با حضور هیئت امنای جمعیت قرآنی استان تهران متشکل از حبیب مهکام، احمد حاجی‌شریف، سیدمحسن موسوی‌بلده و محمدرضا پورمعین برپا شد.

پایان‌بخش این مراسم نیز برگزاری مراسم قرعه‌کشی میان اعضا و اعطای هدایایی به رسم یادبود بود.

captcha