کد خبر: 1449300
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰

راه‌اندازی پویش علمای مسلمان و مسیحی جمهوری گینه در مبارزه با ویروس ابولا

گروه بین‌الملل: علمای مسلمان و مسیحی جمهوری گینه به‌منظور مبارزه با ویروس ابولا به برگزاری پویش‌های(کمپین‌) آگاهی‌بخشی و ترویج تمسک به قرآن و آموزه‌های دینی در این راه اقدام کرده‌اند.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری المصریون، تشکیل کمپین‌های دینی شامل اقامه نماز و روزه و دعا‌ و قرآن‌خوانی برای رهایی از ویروس مرگبار ابولا، یکی از فعالیت‌ها و رسوم دینی متمایزی است که سال‌های اخیر بخشی از فعالیت علمای دینی در جمهوری گینه را تشکیل داده تا از این طریق در کنار دیگر راهکارهای مبارزه با این بیماری کشنده که طی چهل سال گذشته منطقه غرب آفریقا را به‌شدت درگیر خود کرده‌ است، پررنگ‌تر جلوه کند.
محمد لمین دیالو، نماینده ائمه جماعات شورای ملی مبارزه با ویروس ابولا در جمهوری گینه، یکی از رهبران مبرز دینی پیشگام در این عرصه بوده که فعالیت خود را با اعلام آغاز مبارزه با این بیماری همه‌گیر و مرگبار، آغاز کرده است.
وی پیاپی بر ضرورت تمسک به آیات قرآن کریم تأکید دارد و هم‌وطنان خود را همواره به کارگیری تعالیم دینی در خصوص رعایت نظافت فرامی‌خواند و معتقد است این امر بهترین روش پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک است.
محمد لمین دیالو در این باره توضیح می‌دهد: در این راستا اقدام به را‌ه‌انداری شورای دینی متشکل از ائمه جماعات مساجد و پیشوایان دین مسیحیت کرده‌ایم تا با راه‌اندازی کمپین‌های آگاهی‌بخشی به‌صورت پی‌درپی و منظم در اقصی نقاط کشور بر ضرورت به‌کارگیری دستورات دینی در این خصوص تأکید داریم.
وی افزود: در این کمیپین‌ها توضیحات لازم درباره راه‌های پیشگیری، دوری از تماس با این ویروس و بایدهایی که هرکس موظف به رعایت آن‌هاست، ارائه می‌شود.
به گفته دیالو نسبت ابتلا به این ویروس در جمهوری گینه بالا است و فوت 555 نفر در اثر ابتلا به ابولا وخارج‌شدن این بیماری از دست کنترل، به وخامت اوضاع دامن زده است.
وی تصریح کرد: ما(علمای مسلمان و مسیحی) در خلال ایراد خطبه‌ها در مساجد و موعظه‌ها در کلیساها درباره این بیماری هم صحبت می‌کنیم. در همین راستا شورای ملی مبارزه با ویروس ابولا در گینه طی روزهای آینده به برگزاری دوره‌های آموزشی برای 600 تن از علمای مسلمان و مسیحی که به 5 منطقه پایتخت (کوناکری) اعزام خواهند شد، اقدام می‌کند.
این عالم آفریقایی در ادامه تصریح کرد: هرآنچه برای بندگان رقم می‌خورد، تقدیر الهی است. همه ما در بوته آزمایش و سختی هستیم و وظیفه داریم در برابر بلایا و مصیبت‌ها با صبر و توکل به ذات اقدس الهی از آزمایش‌ها سربلند بیرون بیاییم. در این میان علما وظیفه دارند تا مردم را به خویشتن‌داری و مقاومت دعوت کنند و در کنار این پایداری و صبر که آموزه‌های دینی به آن فرامی‌خواند، قطعا مبارزه با این بیماری مرگبار و ریشه‌کن کردن این ویروس همه‌گیر از طرق علمی و پزشکی نیز باید پیگیری شود.
وی با اشاره به اینکه پیشگیری از درمان، مهم‌تر است، بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی توسط مردم تأکید کرد و گفت: تمسک به آموزه‌های وحیانی قرآن و قرائت این کتاب آسمانی قطعا منبعی مهم برای شفا است. تمام مبادی دینی به رعایت نظافت و بهداشت فردی و جمعی تاکید دارند و زمانی که ما به‌منظور کاربرد آموزه‌های دینی در زندگی به اقامه نماز، روزه و دعا و قرآن‌خوانی پناه می‌بریم، قطعا ارتباط نزدیک‌تری با خالق هستی برقرار می‌کنیم و این تقرب خود به بهبود وضعیت روحی و معنوی ما کمک خواهد کرد.
این عالم اهل گینه، در پایان همچنین به ممنوعیت سفر حج هموطنانش اشاره و تصریح کرد: متأسفانه امسال عربستان با ورود کاروان زائران بیت‌الله الحرام از گینه به سرزمین وحی به‌دلیل حفظ سلامت دیگر حجاج مخالفت کرده است؛ در عین حال امیدواریم با برگزاری این کمپین‌های دینی، هم‌وطنان خود را از وخامت این بیماری هرچه بیشتر آگاه کرده و گام‌های بلندی را در جهت مبارزه با این ویروس برداریم. 

captcha