کد خبر: 1449360
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷

پنجه‌های دف‌نوازان عشق را ترجمه می‌کند

گروه هنر: استاندار کردستان گفت: هنرمندان دف‌نواز با پنجه‌هایشان شور می‌آفریند و عشق را ترجمه می‌‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان شام‌گاه جمعه، 21 شهریورماه در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری «دف؛ نوای رحمت» که با هدف نکوداشت استاد بیژن کامکار در عمارت تاریخی خسروآباد سنندج برگزار شد، طی سخنانی کوتاه خطاب به دف‌نوازان حاضر در این مراسم اظهار کرد: شما هنرمندانی هستید که پنجه‌هایتان شور می‌آفریند و عشق را ترجمه می‌‌کند.

وی با اشاره به اینکه بال‌هایتان که به پرواز در می‌آید، از چوب و پوست و سیم راه می‌برید به خانه دوست، عنوان کرد: سال‌هاست نام کامکارها بر بام موسیقی ایران همچون ستارگانی بی‌زوال می‌درخشد و امشب همه ما افتخار می کنیم که از استاد بیژن کامکار تجلیل می کنیم.

استاندار کردستان عنوان کرد: استاد بیژن کامکار نه تنها افتخار کُرد و کردستان، بلکه مایه افتخار ایران‌زمین و همه هنرمندان عرصه موسیقی است.

وی با اشاره به اینکه در آینده نزدیک در سنندج شاهد اجرای گروه کامکارها خواهیم بود، یادآور شد: امشب از استاد بیژن کامکار یکی از اعضای خاندادن کامکارها تجلیل کردیم و امیدوارم در آینده از جمع خاندان کامکارها تجلیل شایسته‌ای داشته باشیم.

captcha