کد خبر: 1450561
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
امسال؛

بیش از ۵۰۰ نفر در حوزه‌های علمیه خواهران اردبیل ثبت‌نام کردند

گروه اجتماعی: مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اردبیل گفت: جذب طلاب خواهر در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است؛ به طوری که بیش از ۵۰۰ نفر امسال در حوزه‌های علمیه خواهران اردبیل ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام علی‌اصغر کاظمی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اردبیل دیروز، 24 شهریورماه در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران پارس‌آباد با اشاره به رشد کمی و کیفی مدارس علمیه خواهران در اردبیل، اظهار کرد: چهار مدرسه علمیه خواهران در استان در حال فعالیت است و امسال با افتتاح مدرسه علمیه خواهران خلخال شاهد فعالیت پنج مدرسه علمیه هستیم.
وی با اشاره به اینکه در استان اردبیل 700 طلبه در حال تحصیل در این حوزه‌ها بوده و 350 نفر نیز از این حوزه‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند، افزود: امسال با جذب بیش از 250 نفر طلبه خواهر در حوزه‌های علمیه خواهران استان تعداد طلاب به بیش از یک‌هزار نفر می‌رسد.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اردبیل تصریح کرد: جذب طلاب خواهر در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است؛ به طوری که بیش از 500 نفر امسال در حوزه‌های علمیه خواهران اردبیل ثبت‌نام کرده‌اند.
کاظمی با اشاره به لزوم گسترش مدارس علمیه خواهران در شهرستان‌های مختلف ادامه داد: درخواست‌های زیادی برای ایجاد مدارس علمیه خواهران در شهرستان‌های مختلف داشته‌ایم، ولی گستره جمعیتی استان موجب شده تا فقط در شهرستان‌هایی که جمعیت بالای 50 هزار نفر داریم، بتوانیم این مدارس را ایجاد کنیم.
این مسئول به حضور اساتید متعهد و مجرب در حوزه‌های علمیه خواهران اشاره کرد و ادامه داد: اساتید حوزه‌های علمیه خواهران افرادی متخصص و متعهد هستند و سعی شده است تا اکثر این اساتید از خواهران باشند؛ در جذب این اساتید دقت زیادی انجام شده تا طلاب بتوانند بیشترین استفاده را ببرند.
همچنین در این مراسم حجت‌الاسلام باقری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارس‌آباد نیز در سخنانی گفت: از حوزه علمیه ثامن‌الحجج خواهران تاکنون 177 نفر فارغ‌التحصیل شدند و بیش از 144 نفر نیز در حال تحصیل و مشغول یادگیری دروس حوزوی هستند.

captcha