کد خبر: 1450661
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷
دبیر تقریب مذاهب اسلامی پاکستان بیان کرد:

ایجاد داعش با هدف چرخش عرصه نبرد با استکبار به داخل مرزهای اسلامی

گروه بین‌الملل: گروه تروریستی داعش ایجاد شد تا ما به جای اینکه با استعمار بجنگیم و با رژیم اشغالگر صهیونیستی مقابله کنیم، درگیر مسئله داعش و جنایات گسترده و قساوت‌های آن شویم که به نام اسلام انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید نیاز حسین نقوی، قائم‌مقام سابق اتحادیه مدارس شیعه پاکستان و دبیر تقریب مذاهب اسلامی این کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) ضمن بیان این مطلب گفت: استکبار جهانی که ماهیت آن بر ما پوشیده نیست سازنده موجودی به نام داعش است.

وی افزود: ایجاد داعش منافع زیادی برای استعمارگران داشت، اول اینکه این گروه تروریستی به نام اسلام جنایت می‌کند و بهانه‌ای برای دشمنی بیشتر با جهان اسلام و استثمار آن به دست دشمنان می‌دهد. دوم اینکه این گروه با ایجاد تنش شدید در جهان اسلام، هم شمار زیادی از مسلمانان را قربانی می‌کند و هم تلاش‌ می‌کند تا مذاهب مختلف را با هم درگیر کند.

مدیر حوزه علمیه جامعه المنتظر ادامه داد: از سوی دیگر، داعش ایجاد شد تا ما به جای اینکه با استعمار بجنگیم و با رژیم اشغالگر صهیونیستی مقابله کنیم، درگیر مسئله داعش و جنایات گسترده و قساوت‌های آن که به نام اسلام  انجام می‌گیرد، شویم.

ایجاد داعش هم راستا با تشکیل القاعده و طالبان

روحانی شیعه پاکستانی تاکید کرد: داعش ساخته شد به همان دلیل که القاعده و طالبان ساخته شد تا همواره انگشت اتهام به سمت مسلمانان باشد، مسلمانان با هم دچار کشمکش شوند، جهان اسلام استحکام خود را از دست دهد و در نهایت  سوءاستفاده از آن راحت‌تر شود.

سید نیاز حسین نقوی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های زیادی که بر روی داعش از سوی استعمارگران انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر مشخص نیست که هر کدام از این استعمارگران چقدر سهم دارند، اما این حقیقت در آینده مشخص خواهد شد.

وی گفت: می‌بینم که در خود همین کشورها به هنگام سخن گفتن مقامات از داعش و یا انتشار اخبار، تأکید زیادی بر روی اصطلاح «دولت اسلامی» انجام می‌شود، این بدان دلیل است که می‌خواهند مسلمانان را بدنام کنند، بدنامی مسلمانان یکی از دلایل تشکیل این گروه تروریستی بوده است.

مقابله با داعش تنها اتحاد چند کشور را می‌طلبد

قائم‌مقام سابق اتحادیه مدارس شیعه پاکستان در ادامه تصریح کرد: مقابله با داعش برای مسلمانان کار بسیار آسانی است و پیچیدگی‌هایی مقابله با رژیم صهیونیستی را ندارد. کافی است چند کشور اسلامی مانند ترکیه، ایران و عراق با هم متحد شوند. در آن صورت قصه این‌ها به سرعت به اتمام خواهد رسید.

وی در ادامه با اشاره به تلاش داعش برای جذب قشر جوان گفت: آن‌ها با بهانه‌های مختلف جوانان را جذب می‌کنند، بعضی را به نام اسلام و جنگیدن در راه پیامبر (ص)، بعضی را به وعده پول و امکانات و ... جذب می‌کنند. در این میان وظایف علمای مسلمان بسیار سنگین است. آن‌ها باید با آگاه‌‌سازی جوانان نسبت به ماهیت اسلام به عنوان دین صلح و سعادت مانع از گمراهی آنان شوند.

نقش علما در حل مشکلات جهان اسلام

نقوی گفت: نقش علما در حل مشکلات جهان اسلام بسیار مهم است، آن‌ها می‌توانند گرد هم آیند و ضمن تمرکز بر مشترکات اعتقادی خود که در حقیقت همان اصول دین است، تصمیماتی را که حافظ منافع مسلمانان و نیز همه مردم جهان است، اتخاذ کنند.

وی افزود: اما نکته مهمتر این است که این علما پس از بازگشت به کشور خود باید بر تصمیمات اتخاذ شده پایبند بمانند و آن‌ها را در کشور خود و در میان پیروانشان اشاعه دهند. آن‌ها باید در نمازهای جمعه، رسانه‌ها، سخنرانی‌ها و گردهمایی‌ها بر این اصول تمرکز و مرتب آن‌ها را تکرار کنند.

حرف‌گرایی بدون پیشتیبانی عملی

حجت‌الاسلام و المسلمین سید نیاز حسین نقوی، مدیر حوزه علمیه جامعه المنتظر پاکستان همچنین گفت: متأسفانه امروز جهان اسلام دچار حرف‌گرایی است نه عمل‌گرایی. اگر مسلمانان از یکدیگر حمایت جدی بکنند، دشمنان کاری نمی‌توانند انجام دهند و نه تنها داعش بلکه رژیم اشغالگر اسرائیل را که به بهانه‌های مختلف و با به وجود آوردن بحران‌های پی‌درپی می‌خواهد به اشغال خود ادامه دهد، از پیش‌رو برخواهند داشت.

captcha