گروه فعالیتهای قرآنی: رهبر معظم انقلاب در پیامی از تجمع جامعه قرآنی در حمایت از مردم مظلوم غزه تشکر کردند.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی قرآن، به دنبال ارائه گزارش تجمع جامعه قرآنی کشور در حمایت از مردم مظلوم غزه و ارسال طوماری در این خصوص به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی)، معظمٌله طی پیامی از این تجمع و موضعگیری جامعه قرآنی تقدیر به عمل آورند.
متن این پیام که توسط معاونت ارتباطات مردمی دفتر مقام معظم رهبری به شورای عالی قرآن اعلام شد، به این شرح است:
شورای عالی قرآن
نامه جامعه قرآنی به همراه گزارشی از تجمع برگزارشده در حمایت از مردم مظلوم غزه به استحضار رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) رسید، مرقوم فرمودند:
بسمه تعالی
«این اقدام شایستهای از سوی جامعهی قرآنی و متناسب با نام و عنوان جامعهی قرآنی است. از خداوند متعال دوام توفیقات شما و ریشه کن شدن شجره خبیثهی صهیونیزم را مسألت میکنم.»