حجتالاسلام غلامرضا کبیری، مدرس علوم حوزوی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: سفر معنوی حج بهترین فرصت برای این است که حجاج حلاوت معنوی را در جامعه پراکنده کنند.
وی با بیان اینکه هر چقدر انسان با آمادگی بیشتری در موسم معنوی حج شرکت کند، میتواند بیشترین بهره را از آن ببرد، افزود: حضور با معنویت بیشتر در این سفر که خود تجلی بارزی از وحدت امت اسلامی است زمینه را برای کسب معنویت بیشتر فراهم میکند.
این مدرس حوزوی با اشاره به دستاوردهای سیاسی و عبادی حج در تحکیم مناسبات و تعاملات اجتماعی بین کشورهای اسلامی، گفت: حج فرصتی است که با تقویت همدلی و همگرایی فکری میان مسلمانان اتحاد جهان اسلام برای مقابله با هجمههای استکبار جهانی را فراهم می کند.
کبیری در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری گفت: کنگره عظیم و معنوی حج میتواند زمینه ساز اشاعه درست اصول و مفاهیم اسلام ناب محمدی باشد و در جریانسازی فرهنگی نقش مهمی داشته باشد.
وی به بعد اقتصادی سفر حج نیز اشاره کرد و افزود: حجاج برای حمایت و تحقق اقتصاد مقاومتی نباید به سراغ خرید کالاهای خارجی بروند چون این کار باعث خروج ارز از کشور شده و در نتیجه ضربه مهلک به اقتصاد کشور وارد میکند.
این مدرس حوزوی یادآور شد: دولت میتواند با ایجاد بازارهایی برای تهیه سوغات پاسخگوی نیاز حجاج باشد تا از این طریق هم به چرخه تولید داخلی کمک کند و در مقابل نیز از خروج سرمایههای داخلی جلوگیری کند.