کد خبر: 1451153
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
امام جمعه ایلام تأکید کرد:

لزوم توسعه حوزه‌های علمیه در نقاط مختلف کشور

گروه اجتماعی: ضروری است همراه با توسعه و گسترش دانشگاه‌ها در کشور توجه خاص و ویژه‌ای به حوزه‌های علمیه شود زیرا حوزه‌های علمیه مکتب علوم دینی در جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، آیت‌الله محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام امروز، 26 شهریور در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران که در حوزه علمیه فاطمةالزهرا(س) این شهر برگزار شد، اظهار کرد: هدف از تأسیس حوزه‌های علمیه، تأسی به سیره اهل بیت(ع) خصوصاً امام صادق(ع) و امام باقر(ع) است.
وی گفت: ائمه معصومین(ع) در جهت تداوم بخشیدن به سیره اهل بیت(ع) با تمام وجودشان وارد عرصه تربیت دانشمندان و فقیهان شدند تا بتوانند این میراث بزرگ را به نسل‌های آینده انتقال دهند.
نماینده ولی فقیه در استان با تبیین نیازمندی جامعه دینی به مبلغان و راهنمایان دینی، افزود: امروز به دلیل نیازی که مردم به معارف دین دارند لازم است که عده‌ای به صورت داوطلبانه در امور دینی به مطالعه بپردازند تا با فراگیری علوم دینی نیاز مردم در این زمینه را برآورده نمایند.
آیت‌الله لطفی با بیان اینکه حوزه‌های علمیه در استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه چشم‌گیری داشته‌اند، گفت: ضروری است که همراه با توسعه و گسترش دانشگاه‌ها در کشور توجه خاص و ویژه‌ای به حوزه‌های علمیه شود زیرا حوزه‌های علمیه مکتب علوم دینی در جامعه هستند.
نماینده مقام معظم رهبری در ایلام با بیان اینکه دلیل پیروزی انقلاب اسلامی در طول تاریخ بر سایر انقلاب‌ها، وجود حوزه علمیه و نقش مؤثر آن در جامعه بوده است، گفت: ما در طول زمان انقلاب‌‌‌های زیادی را به چشم دیدیم اما هیچ‌کدام نتوانست مانند انقلاب اسلامی ما پیروز شوند چون این انقلاب از حوزه‌های علمیه آغاز شد و رادمردی مانند امام خمینی(ره) که تربیت شده حوزه علمیه بود رهبری این انقلاب عظیم را بر عهده داشتند.
وی با بیان اینکه حوزه‌های علمیه سد محکمی در برابر تهاجمات فرهنگی هستند، اظهار کرد: مصونیت‌بخشی و سالم‌سازی جامعه از رسالت‌های مهم حوزه‌های علمیه است و لذا باید به گسترش آن توجه ویژه‌ای شود.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه پیوند عمیق میان مردم و روحانیت رمز اقتدار و عزت انقلاب اسلامی است، افزود: انقلاب اسلامی مولود حوزه‌های علمیه است و برای بقا و استمرار این انقلاب، پشتیبانی و حمایت از حوزه‌های علمیه لازم و ضروری است.
آیت‌الله لطفی گفت: طلاب حوزه‌های علمیه گوهران جامعه هستند و باید در همه عرصه‌های مادی و معنوی الگو باشند، با توجه به اینکه در عصر حاضر بر علیه روحانیت تبلیغات مسمومی انجام می‌شود، اما هنوز روحانیت اصیل محبوب‌ترین قشر در میان جامعه هستند.
وی در پایان حفظ تقوا و پرهیزگاری، حجاب و عفاف و رفتار عملی را لازمه طلبگی دانست و گفت: طلبه باید ابتدا به تربیت و تهذیب اخلاقی خود بپردازد و مقید و پایبند باشد تا بتواند در جامعه به عنوان الگوی عملی قرار گرفته و دیگران را به سمت‌ فراگیری علوم دینی ترغیب نماید.

captcha