کد خبر: 1451478
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۱

تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی مستلزم عزم ملی و مدیریت جهادی است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه شهرستان میامی گفت: پیشرفت و رسیدن به اهداف والای انقلاب اسلامی مستلزم عزم ملی و مدیریت جهادی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، عباسعلی کاظمی، فرمانده سپاه شهرستان میامی، 27 شهریور در برنامه نظارت ستادی و در جمع شورای حوزه مقاومت مقداد کالپوش  با بیان اینکه پیشرفت و رسیدن به اهداف والای انقلاب اسلامی مستلزم عزم ملی و مدیریت جهادی است اظهار کرد: پایگاه‌ها مقاومت بسیج باید محیطی صمیمی و با نشاط و دوستانه داشته باشد که در این راستا پاسداران و بسیجیان به عنوان مرزبانان و حافظان آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی امید نظام جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری هستند.

فرمانده سپاه ناحیه میامی یاداور شد: ما پاسداران و بسیجیان باید با فداکاری سبب پیشرفت و توسعه و گسترش اسلام شویم و با حرکت جمعی اسلام را به دورترین نقاط این عالم صادر کنیم.

کاظمی با بیان اینکه وظیفه ما تداوم راه رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی است و دیروز در میدان جنگ و نبرد سخت و امروز در میدان جنگ نرم و این دفاع همچنان باقی است افزود: انقلاب اسلامی امروز الگوی جهانیان و نماد مبارزه با ظلم و جور است.

به گفته وی در هفته دفاع مقدس باید خاطرات زمان جنگ را بازگو کنیم و به نسل جدید بشناسانیم و شهدا را به عنوان بهترین الگو برای جوانانمان معرفی کنیم زیرا دوران دفاع مقدس از برگ‌های زرین تاریخ انقلاب اسلامی ایران محسوب می‌شود.

حسین یارمحمدی، جانشین سپاه شاهرود نیز متذکر شد: باید فرهنگ دفاع مقدس را به نسل های بعد انتقال دهیم و این با حفظ آثار و برکات این دفاع همه جانبه میسر خواهد بود.

وی هفته دفاع مقدس را یادآور رشادت‌ها و پایمردی‌های ملت بزرگ ایران در برابر تجاوز استکبار جهانی برشمرد و گفت: هفته دفاع مقدس چراغ راه و برنامه ما در گذران مسیر انقلاب اسلامی به سمت تعالی و پیشرفت همه جانبه با تحمل شرایط و سختی‌های فراوان است.

جانشین سپاه شاهرود با تأکید بر اینکه هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی است تا دستاوردهای دفاع هشت ساله را برای نسل جوان و نوجوان که آن دوران را درک نکرده اند بیان کنیم یاداور شد: باید تلاش کنیم تا در هفته دفاع مقدس برنامه‌هایی با عمق معنایی و کیفیت بالا برگزار کنیم تا بتوانیم رسالت خود را در برار ایثارگران و خانواده های آنان انجام دهیم.

یارمحمدی با بیان اینکه دفاع مقدس گنجینه معرفت،بصیرت،شجاعت،ایثار و ولایت است افزود: ما باید فرهنگ دفاع مقدس را به نسل های بعد انتقال دهیم و این مهم با حفظ آثار و برکات این دفاع همه جانبه میسر می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیج در حفاظت و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی پیشتاز میدان است گفت: باید تمام ظرفیت و تلاش خود را به میدان بیاوریم تا بتوانیم ارزش‌های دوران دفاع مقدس را برای نسل تشنه امروز بی‌کم و کاست و با امانتداری بیان و انتقال دهیم.

captcha