کد خبر: 1451524
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴

دفاع مقدس الگویی از استقامت و پایداری برای همه جهانیان است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی اظهار کرد: دفاع مقدس الگوی همه ملت‌های مظلوم و مسلمان بود و ایران را به الگویی از استقامت و پایداری برای همه جهانیان تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، عباسعلی کاظمی، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی روز پنج شنبه، 27 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دفاع مقدس الگوی همه ملت‌های مظلوم و مسلمان بود و ایران را به الگویی از استقامت و پایداری برای همه جهانیان تبدیل کرد اظهار کرد: دفاع مقدس برکات زیادی داشت و در واقع همانطوری که امام راحل (ره) نیز اشاره داشتند ابهت دو ابر قدرت جهان را شکستیم و مظلومیت ملت ایران به جهانیان اثبات شد چرا که در دفاع مقدس ایران به تنهایی باید با دشمنان تا بن دندان مسلح مقابله می‌کرد.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی با بیان اینکه شعار هفته دفاع مقدس امسال ایستادگی دیروز، عزت امروز و تعالی فردا است یاداور شد: بالغ بر 50 ویژه برنامه در سطح شهرستان برگزار خواهد شد که آغاز برنامه‌های آن با برگزاری یادواره شهدای دهستان ابراهیم آباد خواهد بود که در این راستا دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان، اجرای صبحگاه مشترک، برگزاری نشست‌های بصیرتی اخلاقی از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس است.

به گفته کاظمی؛ فراخوانی پایگاه‌های مقاومت بسیج و گردان‌های بیت‌المقدس، تجلیل از پیشکسوتان و رزمندگان، برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی، شبی با خاطرات رزمندگان و افتتاح پروژه‌های محرومیت زدایی از دیگر برنامه‌های این هفته است.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی، عزت امروز نظام جمهوری اسلامی را به برکت خون شهدا، وجود ولایت فقیه و به برکت حضور مردمی آگاه و همراهی با انقلاب و همگام با ولایت برشمرد و گفت: مردم ما برای این انقلاب و این مملکت تلاش و فرزندان خود را در این راه هدیه کرده‌اند.

کاظمی با تأکید بر اینکه هیچ کشوری امروزه این عزت و سرافرازی ایران اسلامی را ندارد افزود: ما نه تنها در رابطه با آمریکا بلکه همواره با کشورهای زیادی در مبارزه و درگیری تنگاتنگ بوده‌ایم و اکنون انقلاب ما برتحولات منطقه و جهان تاثیر گذار شده و تمام این موفقیت ها به واسطه آگاهی و بصیرت مردم و مسئولان است.

وی اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی را از رویکردهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مقابله با جنگ نرم دشمن دانست و گفت: مهمترین و دقیق‌ترین برنامه بسیج شجره طیبه صالحین و برنامه‌های امر به معروف و نهی از منکر است که امروزه رونق خوبی در سطح کشور داشته است.

کاظمی خاطرنشان کرد: دشمنان ایران اسلامی تلاش می کنند که این بصیرت و آگاهی را از ملت ایران بگیرند و تمام تلاش آنها تضعیف ولایت فقیه در جامعه اسلامی است که وظیفه امروز ما نیز توجه و نگاه به توصیه ها و مواضع رهبری است.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی با بیان اینکه دشمن هم اکنون در عرصه اقتصاد و فرهنگ وارد شده است افزود: عزم ملی و مدیریت جهادی مهمترین راهبردی است که باید در عمل ثابت شود که بر این اساس در واقع فرهنگ یک ملت مجموعه آداب و رسوم آن ملت است و امروز دشمن قصد تغییر سبک زندگی اسلامی ما به زندگی غربی را دارد.

وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را ضروری دانست و افزود: همه ما باید تلاش کنیم و کارهای فرهنگی عمیقی داشته باشیم که ریشه در اسلام و ارزشهای انقلاب اسلامی داشته باشد.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان را یکی از رخدادهای عظیم فرهنگی در استان دانست و یاداور شد: جمع‌آوری آثار شهدا انجام شده و در حال بازنگری و تدوین هستند که در همین راستا نیز یادواره‌های شهدا در سطح شهرستان میامی برگزار می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه جوانان امروز ما کمتر از جوانان اوایل انقلاب و دوران دفاع مقدس نیستند اظهار کرد: جوانان و دانشجویان ما در عرصه های علمی و فناوری زبانزد جهانیان هستند و امروزه با حضور این جوانان پیشرفت خوبی در مسائل فرهنگی و علمی داشته‌ایم.

وی با اذعان بر اینکه جوانان امروز ما همیشه در صحنه های مختلف حضور پرشوری دارند ادامه داد: به طور نمونه در اردوهای جهادی که در مناطق محروم برگزار شده است با انگیزه ای بالا وارد صحنه شده اند و در این مناطق به مردم خدمت رسانی می کنند.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میامی گروه تروریستی داعش را دست پرورده آمریکا و زائیده رژیم صهیونیستی دانست و متذکر شد: هدف اصلی استعمار و استکبار جهانی و بویژه گروهک‌های تروریستی مخدوش کردن چهره اسلام است زیرا استکبار جهانی نمی‌خواهد اقتدار اسلام را ببیند و به همین علت خودشان این گروهک های تروریستی را ایجاد و حمایت می‌کنند و هدف اصلی آنها نیز مقابله با اسلام است.

captcha