کد خبر: 1451918
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۵

قم میزبان فیلم‌های جشنواره مقاومت می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ/ جواد بیطرفان: مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مقاومت را از جمله برنامه‌هایی عنوان کرد که در هفته دفاع مقدس در سراسر کشور برگزار می‌شود و گفت: استان قم نیز همزمان با تهران میزبان فیلم‌های این جشنواره خواهد بود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، محمود علامه‌روشن، مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بیان کرد: برپایی جشنواره‌های ادبی، هنری و نمایشگاه‌ها از جمله اقداماتی است که در سراسر کشور همزمان با هفته دفاع مقدس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه شور و نشاط مردم در گرامیداشت هفته دفاع مقدس با عطر شهدا و ایثارگران همراه شده است، تصریح کرد: این شمیم دل‌انگیز نسل‌های پس از جنگ را با ایثارگری‌های صورت گرفته در دفاع مقدس آشنا کرده و برای نسل جنگ نیز تداعی‌کننده دوران مقاومت و پایداری است.

مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مقاومت را از جمله برنامه‌هایی عنوان کرد که در هفته دفاع مقدس در سراسر کشور برگزار می‌شود و افزود: استان قم نیز همزمان با تهران میزبان فیلم‌های این جشنواره خواهد بود.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات اتخاذ ‌شده با همکاری بسیج دانشجویی، بسیج طلاب و بسیج هنرمندان در سه منطقه قم، فیلم‌های این جشنواره اکران خواهد شد.

علامه‌روشن زمان برگزاری این جشنواره را از یکم تا هفتم مهرماه سال جاری عنوان کرد و گفت: فیلم‌های این جشنواره در چهار بخش مستند، داستانی، فیلم بلند، فیلم کوتاه و پویا‌‌‌‌‌نمایی اکران خواهد شد.

وی مکان اکران فیلم‌های جشنواره مقاومت را در پارک‌ها، بوستان‌ها، نواحی مقاومت بسیج و کانون بسیج در مدارس ذکر کرد و افزود: امیدوارم بتوانیم به‌خوبی میزبان فیلم‌های این جشنواره در استان قم باشیم.

مسئول سازمان بسیج هنرمندان قم با بیان اینکه استان‌ها فقط میزبان فیلم‌های جشنواره مقاومت هستند، تصریح کرد: فیلم‌های این جشنواره، مانند جشنواره فیلم فجر در استان قم داوری ندارد و داوری آن در ستاد مرکزی صورت گرفته است.

وی اکران فیلم‌های جشنواره مقاومت را در استان‌ها کاری بسیار شایسته ارزیابی کرد و گفت: با اکران این فیلم‌ها، بحث مقاومت و پایداری در جامعه مطرح‌ شده و آثار مطلوبی را بر جای خواهد گذاشت.

*منبع: روابط عمومی سپاه استان قم

captcha