کد خبر: 1452686
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
آیت‌الله سلیمانی:

عبرت‌های زیادی از دوران دفاع مقدس برجای مانده است

گروه اجتماعی: دوران دفاع مقدس، نقطه عطفی در تاریخ جاودانه انقلاب اسلامی ایران است که درس‌ها و عبرت‌های زیادی در این دوران برجای مانده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان امروز صبح، 31 شهریور در مراسم رژه نیروهای مسلح استان سیستان و بلوچستان با تبریک آغاز گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: هشت سال دفاع مقدس برای ملت بزرگ ایران اسلامی، سند افتخاری است که باید در زنده نگه‌داشتن این سند پر افتخار تلاش کنیم.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس تمامی مردم ایران با از جان‌گذشتگی و مشارکت به میدان آمدند تا از کیان نظام اسلامی دفاع و از ارزش‌های انقلاب حفاظت و پاسداری کنند. دوران دفاع مقدس، نقطه عطفی در تاریخ جاودانه انقلاب اسلامی ایران است که درس‌ها و عبرت‌های زیادی در این دوران برجای مانده است.

آیت‌الله سلیمانی با بیان اینکه امروز نقش نیروهای مسلح تنها در دفاع از کیان نظام و میهن اسلامی خلاصه نمی‌شود، گفت: امروز نقش نیروهای مسلح این است که باید شرح وظایف خود را به‌منظور حاکمیت انقلاب اسلامی در سطح جهان مهندسی و طراحی کنند.

وی بیان کرد: امروز همه شاهد فروپاشی دنیای استکباری هستیم به‌طور قطع و یقین حاکمیت دنیا با استکبار نیست؛ بنابراین نقش ما تنها در ایران نبوده بلکه باید در خاورمیانه و جهان نیز باشد.

امام جمعه زاهدان عنوان کرد: امروز در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری، اتحاد و همبستگی ملت ایران، خون پاک شهدا، ایثارگری جانبازان، رشد و تعالی ایران اسلامی را در عرصه‌های مختلف جهانی شاهد هستیم.

یادآور می‌شود، رژه نیروهای مسلح سیستان و بلوچستان امروز با حضور امام جمعه زاهدان، استاندار، فرماندار، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، فرماندهان نظامی و انتظامی، سپاه و بسیج و دیگر مسئولان اجرایی استان با شکوه و اقتدار خاصی همزمان با سراسر کشور در زاهدان برگزار شد.

captcha