کد خبر: 1453398
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳

دیدار فعالان قرآنی با نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اعضای اتحادیه موسسات به همراه مسئولان و فعالان قرآنی با آیت‌‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی فقیه در استان اصفهان دیدار کردند.

حسین خاکسار‌هرندی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: اعضای اتحادیه به همراه مسئولان و فعالان قرآنی در دیدار صمیمی با آیت‌‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان از رهنمودهای ایشان بهره‌مند شدند.

وی افزود: در این دیدار صمیمی، گزارشی از عملکرد شش ماهه اول سال فعالیت‌های قرآنی این استان به امام‌جمعه ارائه و برنامه‌های آتی قرآنی نیمه دوم سال به اطلاع ایشان رسید.

هرندی در ادامه گفت: آیت‌الله طباطبایی‌نژاد در این دیدار از فعالیت‌های این اتحادیه و مؤسسات تحت پوشش ابراز رضایت کرده و از مسئولان این مؤسسات خواست تا برنامه‌های قرآنی را با دقت و انسجام بیشتری به مردم ارائه کنند تا فرهنگ ناب قرآن در همه نقاط استان توسعه یابد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان ابراز کرد: اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان باید در مسیر ایجاد هماهنگی و تعامل بین مؤسسات، قدم‌های خوبی بردارد و همه برنامه‌ها و حمایت‌ها در بین مؤسسات را رصد و حمایت‌های لازم را از این فعالیت‌ها انجام دهد.

وی تصریح کرد: در این دیدار، امام جمعه اصفهان برگزاری برنامه‌ها و آموزش‌های قرآنی را مورد تاکید قرار داده و افزایش این برنامه‌ها از سوی مؤسسات را خواستار شد.

captcha