کد خبر: 1453839
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
دقایقی پیش؛

مراسم تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس در زنجان آغاز شد

گروه اجتماعی: دقایقی پیش مراسم تشییع پیکرهای پاک دو شهید گمنام دفاع مقدس با حضور مردم زنجان و مسئولان استانی از مقابل جهاد کشاورزی به سمت کانون فرهنگی امام علی(ع) آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، عصر دیروز، 2 مهر پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس در حالی وارد استان زنجان شد که خیل کثیری از مردم شهید‌پرور زنجان از ساعاتی پیش از ورود این پیکرهای مطهر در محل عوارضی زنجان در انتظار استقبال از این شهدای بی‌نام و نشان هشت سال دفاع مقدس بودند.
مراسم استقبال مردمی از این دو شهید گمنام دفاع مقدس عصر دیروز در مزار شهدای پائین زنجان ادامه یافته و جوانان هیئتی زنجان شب گذشته حسینیه شهدای زنجان را با عطر شهدا معطر کرده و در جوار مزار شهدای پائین زنجان مراسم شب وداع با شهدای گمنام را برگزار کردند.
صبح امروز، سوم مهرماه نیز مراسم قرائت زیارت عاشورا در محضر این شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس با حضور سربازان و فرماندهان تیپ 216 زرهی زنجان برگزار شده و پس از آن از دقایقی پیش مراسم تشییع پیکرهای پاک دو شهید گمنام دفاع مقدس با حضور مردم و مسئولان از مقابل جهادکشاورزی به سمت کانون فرهنگی امام علی(ع) آغاز شده است.
گفتنی است، پیکرهای مطهری که دیروز وارد زنجان شده‌اند، مربوط به دو شهید گمنام 19 و 25 ساله است که در تیرماه سال 1367 در تک عراق به جزایر مجنون به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند.
پیکرهای مطهر این دو شهید بزرگوار نیز همچون 29 شهید گمنامی که در سال‌های پس از دفاع مقدس وارد زنجان شده‌اند، با تکریم مردم شهید‌پرور زنجان به خاک سپرده شده و این‌بار کانون امام علی(ع) زنجان افتخار میزبانی این پیکرهای مطهر را خواهد داشت.

captcha