کد خبر: 1454419
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰
مدیر حوزه‌های علمیه استان مرکزی:

بزرگداشت غدیر صرفاً به دهه امامت و ولایت ختم نشود

گروه اجتماعی: حجت‌‌الاسلام حسینی‌پور با اشاره به اینکه واقعه غدیر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، اظهار کرد: بزرگداشت غدیر نباید تنها به دهه امامت و ولایت ختم شود؛ بلکه باید همواره گرامی داشته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی،‌ حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی‌پور، مدیر حوزه‌های علمیه استان مرکزی امروز، 5 مهر در نشست بزرگداشت دهه امامت و کرامت که در دفتر امام جمعه اراک برگزار شد، گفت: بزرگداشت غدیر نباید تنها به دهه امامت و ولایت ختم شود؛ بلکه باید همواره گرامی داشته شود.

وی افزود:‌ هیچ موضوعی در اسلام مهم‌تر از غدیر خم و موضوع امامت و ولایت نیست؛ لذا با فعالیت‌های فرهنگی این رخداد بازگو شود.

امام جمعه موقت اراک اراک گفت: غدیر نقطه تلاقی کاروان نبوت با طلایه داران امامت است و واقعه غدیر از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

حجت‌الاسلام  حسینی‌پور اظهارکرد: پیامبر اسلام(ص) در این روز عقد ولایت را برای علی(ع) محکم کردند و بروز چنین رویدادی منافقان و دشمنان اسلام را فلج کرد و مانع اجرای نقشه‌های شیطانی آنها علیه اسلام شد.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام مصطفی ذوالفقاری، دبیر ستاد بزرگداشت غدیر استان مرکزی نیز در ادامه، افزود: برنامه‌های متنوعی‌ در دهه امامت و ولایت در استان برگزار می‌شود که همه افراد می‌توانند به نسبت سن و شخصیت خود از آن بهره‌مند شوند.

وی اظهار کرد: توزیع کتابچه غدیر، آذین‌بندی شهر و سر در مساجد، چاپ پوستر، برپایی نمایشگاه ماکت بازسازی صحنه غدیر، توزیع لوح فشرده، دیدار با خانواده شهدای سادات، نصب بنر و ارسال پیامک انبوه از جمله برنامه‌های این ستاد است.

یادآور می‌شود، در این مراسم هر یک از نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد غدیر استان مرکزی حضور داشتند به ارائه برنامه‌های خود پرداختند.

captcha