کد خبر: 1455248
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰

جهادگران فرهنگی، تربیت‌کننده نسل آینده ایران اسلامی هستند

گروه اجتماعی: رسالت افرادی همچون معلمان و طلبه‌ها را که کار فرهنگی انجام می‌دهند، بیشتر از افرادی است که در دیگر کارها حضور دارند؛ این جهادگران فرهنگی تربیت‌کننده‌ افرادی هستند که آینده‌ ایران اسلامی را می‌سازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمود سید‌موسوی، از اعضای امام جمعه شهرستان اهواز و نماینده مقام معظم رهبری در استان خوزستان، در مراسم تجلیل از رزمندگان کانون پرورش فکری خوزستان که ششم مهر در اهوازبرگزار شد، گفت: امروز در کشور در حال جهاد فرهنگی هستیم و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان در این عرصه حضور فعال دارد.

وی با بیان اینکه مربیان و کارکنان کانون باید در این جهاد فرهنگی خود را به بالاترین دانش و آگاهی مسلح کنند، افزود: مربیان کانون با این مهم می‌توانند با انجام فعالیت‌های مختلف خود در مراکز کانون شبیخون‌های فرهنگی دشمنان را خنثی کرده و از انحرافات کودکان و نوجوانان جلوگیری کنند و در شکل‌گیری تربیت صحیح آینده سازان ایران اسلامی نقش بسزایی داشته باشند.

موسوی با بیان اینکه هر شخصی در هر جایی کار فرهنگی کند در جهاد فرهنگی شرکت کرده است، اظهار کرد: این کار سد بزرگی مقابل دشمنان پیشرفت کشور ایران اسلامی است.

وی رسالت افرادی همچون معلمان، طلاب، مربیان و ... که کار فرهنگی انجام می‌دهند را بیشتر از افرادی دانست که در دیگر کارها حضور دارند و گفت: این جهادگران فرهنگی تربیت‌کننده‌ افرادی هستند که آینده‌ ایران اسلامی را می‌سازند.

موسوی با اشاره به اینکه کانون به‌عنوان یکی از سازمان‌های فرهنگی کشور که رسالت بسیار سنگینی در تعلیم و تربیت دارد خواستار انجام فعالیت‌های بیشتر در راستای این رسالت عظیم شد.

وی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های دفاع مقدس که دشمنان تا دندان مسلح ایران را در رسیدن به اهداف شومشان ناامید کرد حضور تمام مردم ایران در این نبرد هشت ساله بوده که در جبهه و پشت جبهه به بهترین شکل ممکن و متحد حضور داشتند.

گفتنی است؛ در این مراسم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اهدا هدیه و لوح تقدیر از ایثارگران و رزمندگان کانون خوزستان تجلیل کرد.

captcha